Tafel groothandel, Gert Snel

Geplaatst op 4 december 2022 om 15:17 in Verhalen

Ontdek de iconische tafelcollectie van onze meubelgroothandel. Van extra lange eettafels tot prachtige salontafels en andere antieke en unieke tafeltjes. Wil je op inkoop van tafels? Of meer ontdekken over onze tafelcollectie? Lees dan snel verder of bezoek onze showroom of online shop nu!

Eén van de dingen waar onze meubelgroothandel om bekend staat zijn onze tafels. Van extra lange eettafels tot tafelbladen, bijzettafeltjes en salontafels. Je bent op de juiste plek in onze groothandel voor het inkopen van allerlei soorten tafels. Van moderne ronde tot klassieke houten tafels en industriële tafels met stalen poten.

Eettafel groothandel

Vooral voor onze collectie eettafels komen veel klanten naar onze groothandel. Onze groothandel in eettafels biedt klassiek houten eettafels aan, maar ook moderne ronde eettafels. Nog iets waar onze groothandel in tafels bekend om is zijn onze extra lange eettafels (tot wel 6 meter lang). Perfect voor het inrichten van grote huizen, restaurants en andere indrukwekkende styling projecten. Wil je je eigen eettafel samenstellen? Ga op inkoop van onze tafelbladen en tafelonderstellen en – poten om de perfecte eettafel voor jouw project of collectie te creëren.

In onze meubelgroothandel kun je ook genoeg eetkamerstoelen inkopen, passend bij onze eettafels. Dus ga je op inkoop van velvet eetkamerstoelen, houten eetkamerstoelen of eetkamerstoelen van leer? Bezoek onze meubelgroothandel en ontdek de eettafels en stoelen die jou doen opvallen!

Groothandel voor bijzettafels

In onze groothandel kun je ook genoeg opties ontdekken als je op inkoop bent van bijzettafels. Van moderne gouden bijzettafels en stalen bijzettafels tot klassieke houten bijzettafels en antieke tafeltjes. We houden van de diversiteit van deze kleine tafeltjes. Ze kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt en er is altijd plek voor één (extra). Bezoek onze groothandel met bijzettafels om alle opties, maten en materialen te ontdekken, terwijl je op inkoop gaat van bijzettafels.

Groothandel met salontafels

Ook wanneer je salontafels gaat inkopen zit je goed bij onze groothandel. Onze klassieke houten salontafels zijn altijd een hit, maar bekijk ook zeker onze stoere industriële salontafels en moderne ronde salontafels. Wanneer je onze salontafels wilt inkopen, neem dan ook eens een kijkje bij onze banken, fauteuils en tuinbanken om het loungegedeelte van jouw zaak compleet te maken.

Groothandel in bartafels

Naast de eettafels, salontafels en andere antieke en unieke tafels, biedt onze groothandel ook een selectie aan bartafels aan. Als je op inkoop bent van restaurant meubilair, vergeet dan niet om een kijkje te nemen bij onze bartafels. Gecombineerd met onze barkrukken en – stoelen van leer, fluweel en hout creëer je een look waardoor jouw restaurant of club echt opvalt. Als je er toch bent, vergeet dan niet om onze vierkante restauranttafels te bekijken. Ook zeker een onmisbare optie wanneer je op inkoop bent voor restaurant meubilair.

Nieuwsgierig naar alle tafels in onze groothandel? Neem contact op met ons verkoopteam om onze showroom te bezoeken of bekijk onze online groothandel; de B2B-only webshop.

Are you a customer of Gert Snel?

Log in to our webshop here

Are you not yet a customer of Gert Snel?

Please register online first

×