Ons aanbod

Laat je inspireren door ons veelzijdige en unieke assortiment. Van meubelen tot accessoires en woontextiel. Van unieke items met een rijke historie en details tot minimalistische eye catchers. Bekijk hieronder een greep uit ons gevarieerd aanbod.

Aanmelden als nieuwe klant

Bent u retailer, horeca-ondernemer of interieurontwerpers, dan kunt u zich aanmelden als klant en bent u van harte welkom om alle producten te bekijken in onze showroom. Daarnaast kunt u als klant inloggegevens aanvragen om toegang te verkrijgen tot onze b2b webshop.

Ontdek de veelzijdige collectie van meubels en woonaccessoires

Gert Snel Interiors is al meer dan 50 jaar dé groothandel in meubels en woonaccessoires. De veelzijdige collectie van Gert Snel zorgt voor een ruime keuze aan meubels en woondecoratie, in verschillende soorten en materialen. Wij kopen artikelen in over de hele wereld en selecteren deze met de hand. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod aan antieke meubelen en unieke handgemaakte meubels en woonaccessoires. Ontdek hieronder een greep uit ons gevarieerde aanbod. 

In de grootste interieur showroom van Nederland vindt u dit unieke assortiment aan antieke meubels, teak meubelen, woondecoratie, lampen en woontextiel. Wilt u op antiek inkoop, of zoekt u een groothandel in meubels woonaccessoires? Dan bent u bij Gert Snel Interiors aan het juiste adres! Shop de collectie in de showroom of online via onze webshop.

Groothandel in unieke meubels

Bij Gert Snel Interiors kunt u terecht voor de inkoop van antiek en unieke meubels. Van klein tot monumentaal, van antiek tot nieuw. Wij kopen onze tafels, stoelen, banken en kasten in over de hele wereld. Onze inkopers selecteren de handgemaakte meubels met de hand, zodat wij u kunnen blijven verrassen met unieke meubels van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van de meest prachtige details. Onze groothandel in tafels en stoelen biedt eetkamerstoelen en eettafels aan om de prachtigste eetkamerhoeken te creëren. Bent u op zoek naar een groothandel in horecameubelen? Onze barstoelen, barkrukken en bartafels zorgen gegarandeerd voor een unieke uitstraling in uw bar of restaurant. 

Combineer onze boomstam tafelbladen of tafelbladen van eikenhout of teak met verschillende onderstellen, van staal tot hout, om uw unieke tafel samen te stellen.

Onze groothandel in kasten biedt daarnaast een gevarieerd aanbod aan dressoirs, buffetkasten, hangkasten, ladekasten en (presentatie)rekken, zowel uit eigen collectie als unieke handgemaakte kasten. Ons uitgebreid aanbod aan Chinese lakkasten en teak houten kasten zorgt voor een divers en uniek aanbod. 

Klik hier om een selectie van ons uitgebreide aanbod te bekijken.

Klant worden bij Gert Snel Interiors

Gert Snel Interiors is een groothandel in woonaccessoires en meubels, die uitsluitend levert aan de retail sector, de horeca branche en aan interieurontwerpers – en stylisten. Om bij Gert Snel op antiek inkoop of meubelinkoop te kunnen gaan, dient u zich eerst hier te registreren als klant. Na verificatie van deze gegevens is uw aanmelding voltooid en bent u klant bij Gert Snel Interiors en kunt onze veelzijdige collectie van meubels en woonaccessoires ontdekken.

Online meubels – en woonaccessoires shoppen in de b2b webshop

Bij Gert Snel Interiors kunt u ook online meubels, woonaccessoires en antiek shoppen in de b2b webshop. Onze groothandel in meubels en woonaccessoires biedt via de webshop ook online de collectie aan, uitsluitend voor klanten. De collectie online is alleen zichtbaar en toegankelijk via een inlog. Vraag uw persoonlijke inloggegevens aan via onze verkoopafdeling en shop snel en gemakkelijk de uitgebreide collectie meubels en woonaccessoires.

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×