Collectie

Ons assortiment bestaat uit meer dan 13.000 unieke meubels en woonaccessoires, die gemaakt zijn om jouw smaak vorm te geven. Alle items worden persoonlijk door ons geselecteerd, met oog voor detail en zijn door middel van uitzonderlijk vakmanschap vervaardigd of rechtstreeks uit de natuur verkregen. In onze collectie is ruimte voor alles wat in het oog springt. Een diverse mix aan stijlen en een continu wisselende collectie.

Aanmelden als nieuwe klant

Bent u retailer, horeca-ondernemer of interieurontwerpers, dan kunt u zich aanmelden als klant en bent u van harte welkom om alle producten te bekijken in onze showroom. Daarnaast kunt u als klant inloggegevens aanvragen om toegang te verkrijgen tot onze b2b webshop.

Ontdek de veelzijdige collectie van groothandel in meubels Gert Snel

Gert Snel is al meer dan 50 jaar dé groothandel in meubels en woonaccessoires. De veelzijdige collectie van Gert Snel zorgt voor een ruime keuze aan meubels en woondecoratie, in verschillende soorten en materialen. Wij kopen artikelen in over de hele wereld en selecteren deze met de hand. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod aan antieke meubelen en unieke handgemaakte meubels en woonaccessoires. Ontdek hieronder een greep uit ons gevarieerde aanbod.

In de grootste interieur showroom van Nederland vindt u dit unieke assortiment aan antieke meubels, teak meubelen, woondecoratie, lampen en woontextiel. Wilt u op antiek inkoop, of zoekt u een groothandel in meubels woonaccessoires? Dan bent u bij Gert Snel Interiors aan het juiste adres! Shop de collectie in de showroom of online via onze webshop.

Groothandel in unieke meubels

Bij Gert Snel kunt u terecht voor de inkoop van antiek en unieke meubels. Van klein tot monumentaal, van antiek tot nieuw. Wij kopen onze tafels, stoelen, banken en kasten in over de hele wereld. Onze inkopers selecteren de handgemaakte meubels met de hand, zodat wij u kunnen blijven verrassen met unieke meubels van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van de meest prachtige details. Onze groothandel in tafels en stoelen biedt eetkamerstoelen en eettafels aan om de prachtigste eetkamerhoeken te creëren. Bent u op zoek naar een groothandel in horecameubelen? Onze barstoelen, barkrukken en bartafels zorgen gegarandeerd voor een unieke uitstraling in uw bar of restaurant.

Combineer onze boomstam tafelbladen of tafelbladen van eikenhout of teak met verschillende onderstellen, van staal tot hout, om uw unieke tafel samen te stellen.

Onze groothandel in kasten biedt daarnaast een gevarieerd aanbod aan dressoirs, buffetkasten, hangkasten, ladekasten en (presentatie)rekken, zowel uit eigen collectie als unieke handgemaakte kasten. Ons uitgebreid aanbod aan Chinese lakkasten en teak houten kasten zorgt voor een divers en uniek aanbod.

Klik hier om een selectie van ons uitgebreide aanbod te bekijken.

Klant worden bij groothandel in meubels Gert Snel

Gert Snel is een groothandel in meubels en woonaccessoires, die uitsluitend levert aan de retail sector, de horeca branche en aan interieurontwerpers – en stylisten. Om bij Gert Snel op antiek inkoop of meubelinkoop te kunnen gaan, dient u zich eerst hier te registreren als klant. Na verificatie van deze gegevens is uw aanmelding voltooid en bent u klant bij Gert Snel en kunt onze veelzijdige collectie van meubels en woonaccessoires ontdekken.

Online meubels en woonaccessoires inkopen in de groothandel webshop

Bij Gert Snel kunt u ook online meubels, woonaccessoires en antiek shoppen in de b2b webshop. Onze groothandel in meubels en woonaccessoires biedt via de webshop ook online de collectie aan, uitsluitend voor klanten. De collectie online is alleen zichtbaar en toegankelijk via een inlog. Vraag uw persoonlijke inloggegevens aan via onze verkoopafdeling en start met online meubels inkopen op onze groothandel webshop.

Are you a customer of Gert Snel?

Log in to our webshop here

Are you not yet a customer of Gert Snel?

Please register online first

×