Meer dan 9000 unieke items.
Direct uit voorraad leverbaar.
Handgemaakt of met liefde uitgekozen.

Over ons

Met de collectie en de unieke items van Gert Snel Interiors kun je iedere ruimte zijn eigen verhaal laten vertellen. Maak een afspraak om onze showroom en laat je inspireren door de 13.000 m² unieke items óf bekijk onze totale collectie aan voorraadartikelen en een selectie van onze unieke artikelen online op onze b2b webshop . Gert Snel Interiors is net zoals jij, Unlike Any Other.

Over ons

Gert Snel net zo vertrouwd als vernieuwend

Al jaren biedt Gert Snel Interiors een omvangrijk en bijzonder gevarieerd aanbod van unieke items van over de hele wereld.

Lees verder

Onze veelzijdige en uitgebreide collectie zorgt ervoor dat wij verwante retailers, horeca-ondernemers en interieurontwerpers kunnen blijven inspireren. We blijven op zoek gaan naar items die helpen jouw smaak te vormgeven. Van gelakt hout tot gepatineerd koper, van kleinood tot eye-catcher, bij Gert Snel Interiors vind je de items passend bij jouw smaak, die jou helpen je te onderscheiden van de markt.

Kom eens langs!

Sales

Leuk je te ontmoeten

Onze verkopers staan met hart en ziel iedere maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Wil je langskomen om door onze showroom te struinen of ben je nog geen klant? Wil je wat weten over de net nieuw binnengekomen unieke items of  of heb je ‘slechts’ een vraag over de collectie? Geen vraag is te gek voor onze verkopers. Zij zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn unlike any other, just like you! Tot Snel.

Logistiek

Waar het zware werk wordt verricht

Onze logistieke toppers doen al het zware werk binnen ons bedrijf. Ze zijn continue bezig met het uitpakken van containers en zorgen ervoor dat elk artikel dat we ontvangen het juiste plekje krijgt. Daarnaast zorgt onze chauffeur ervoor dat alle bestelde artikelen veilig aankomen op de plek van bestemming. Zonder onze logistieke krachtpatsers zou onze showroom er een stuk leger uitzien!

Styling

Waar de magie plaatsvindt

Onze stylisten en merchandisers kunnen toveren! Ze zijn constant in de weer met het creëren van inspirerende style settings en zorgen ervoor dat elk artikel een welverdiende ereplaats krijgt in onze showroom. Onze collectie is voortdurend in beweging en dat betekent dat deze bezige, creatieve bijen ook alles behalve stil staan!

Inkoop

Met oog voor detail en liefde voor het product

Waar zouden we zijn zonder onze inkoopafdeling? Onze inkopers zorgen ervoor dat we een continu wisselend assortiment kunnen blijven garanderen en weten de verborgen pareltjes in alle uithoeken van de wereld te vinden. Mocht je ze een keer treffen in onze showroom, wanneer ze niet op reis zijn, vraag ze dan eens zeker naar de verhalen achter onze unieke artikelen. Wij krijgen hier in ieder geval geen genoeg van.

Marketing

Alles om gezien te worden

Op onze marketingafdeling is geen dag hetzelfde! Achter alles wat je van ons ziet verschijnen zitten deze creatieve koppen. Van de nieuwsbrief – die jij natuurlijk ook wekelijks ontvangt – tot onze social media posts en de aankleding van onze stands. Ze weten ons ook nog altijd te inspireren met mooie sfeerfoto’s en meeslepende verhalen.

Team
Nederland
Harry Wolff Sales
Lieke van der Linden Sales
Astrid Muijs Administration
Kyra Struis Sales Support
Mischa van der Helm Account manager

Maak kennis met meubelgroothandel Gert Snel

Gert Snel is al meer dan vijftig jaar een groothandel in meubels, woonaccessoires en antiek.  De collectie van onze groothandel bestaat uit unieke en onderscheidende meubels en woonaccessoires. Nieuw en opvallend, maar ook antiek en uniek. Sommige meubels en woonaccessoires handgemaakt, andere met oog voor detail uitgezocht. Kortom: wanneer je meubels komt inkopen bij Gert Snel zal je een diverse en onderscheidende collectie aantreffen in onze groothandel.

Een diverse mix aan stijlen bij meubelgroothandel Gert Snel

Voor ieder wat wils. Dat geldt zeker voor de meubels en decoratie van onze meubelgroothandel. Van inkopen van antieke meubels, waar er maar één van op voorraad is, tot inkopen van onze zelfgeproduceerde stoelen en tafels. Ben je op inkoop van industriële meubels? Onze robuuste accessoires, houten tafels en stalen kasten kun je direct inkopen! Wil je juist een natuurlijke look creëren? Ook dan zijn wij de groothandel in meubels en woonaccessoires voor jou.

Unieke meubels en woonaccessoires inkopen

Waar we bij groothandel Gert Snel echt in gespecialiseerd zijn? Onze unieke meubels en woonaccessoires. Wanneer je op inkoop gaat van onze unieke meubels en woonaccessoires, weet je zeker dat je een onderscheidende look creëert. Bij het inkopen van onze unieke meubels zal je betoverd worden door de veelvuldige details, de bijzondere herkomst van de artikelen en het karakter van de handgemaakte artikelen.

De meubelgroothandel met jarenlange ervaring en expertise

Genoeg over het assortiment van onze meubelgroothandel. Wat ons nog meer uniek maak naast dat je bij ons uniek decoratie en meubels kunt inkopen? Ons team dat bestaat uit harde werkers, creatieve genieën en interieur – en meubelliefhebbers. Op ons hoofdkantoor, waar tevens ook de showroom van onze groothandel gevestigd is, werken we vijf dagen per week hard om alle meubels en accessoires in onze meubelgroothandel te krijgen, te vervoeren, te presenteren en te verkopen. In Linschoten, waar onze groothandel showroom gevestigd is, staat ons team vijf dagen per week voor je klaar.

Bezoek de showroom van onze meubelgroothandel

Wil je het aanbod van onze meubelgroothandel graag met eigen ogen komen bekijken? Of ben je gewoon benieuwd naar alle meubels en accessoires in onze meubelgroothandel? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de showroom van onze groothandel. In onze meubelshowroom verwelkomt ons verkoopteam je vijf dagen per week. Loop zelf door onze interieur showroom om op schattenjacht te gaan, of vraag één van onze verkopers om een rondleiding en ontdek al onze unieke meubels en decoratie.

Online meubels inkopen in onze online groothandel

Geen tijd of gelegenheid om de showroom van onze groothandel te bezoeken? Kom online meubels en woonaccessoires inkopen op onze B2B webshop! Op de webshop van onze meubelgroothandel vind je al onze voorraadartikelen en een groot gedeelte van onze unieke meubels en woonaccessoires. Zo kun je gemakkelijk, 24/7 en vanaf elke locatie op online inkoop van meubels en decoratie. Het aanbod op onze groothandel webshop is alleen toegankelijk met inloggegevens. Heb je deze nog niet in bezit, maar ben je wel klant van Gert Snel? Neem dan even contact op met één van onze verkopers om jouw persoonlijke inloggegevens te verkrijgen.

We hopen je snel terug te zien in de showroom van onze groothandel in meubels, of kom online meubels inkopen op onze meubelgroothandel webshop!

Bent u klant van Gert Snel?

Log in naar onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel?

Registreert u zich alstublieft eerst

×