Meer dan 9.000 unieke items.
Direct uit voorraad leverbaar.
Nu 15% tot 30% korting op de gehele collectie!

Showroom

Bezoek onze enorme showroom in Linschoten en struin door de enorme voorraad aan unieke stukken en ontdek je eigen schatten. Laat je meevoeren door de verhalen achter onze bijzondere items en ga op wereldreis of reis door de tijd. Ons ervaren verkoopteam staat vijf dagen per week voor je klaar.

Ontdek Gert Snel

Ontdek Gert Snel en vind inspiratie, verborgen pareltjes en een onderscheidende collectie om jouw signatuur mee te creëren. Ons assortiment bestaat uit een diverse mix van stijlen en unieke items met een verhaal of verleden. Werelds en origineel. Altijd vol karakter en gemaakt om van te houden. Van stoer tot elegant, van ruw tot gelakt en van kleine must-have tot monumentale eyecatcher. Alles om interieurs te verrijken. Wat je bij Gert Snel vindt, vind je nergens anders.

Word klant van Gert Snel!

Om te kunnen inkopen bij Gert Snel dien je je eerst te registreren als klant. Via het registratieformulier kun je je aanmelden als klant bij Gert Snel. Om de aanmeldprocedure te versnellen, raden wij je aan jouw gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Gert Snel is een groothandel. Wij leveren daarom helaas niet aan particulieren en vragen onze klanten te streven naar een minimale orderwaarde van €1.000.

Inkopen bij Gert Snel

Gert Snel heeft één van de grootste en meest inspirerende showrooms van Nederland. Bezoek onze showroom en ontdek jouw unieke schatten, waarmee jij je kunt onderscheiden in de markt.  Neem contact ons met ons verkoopteam om een afspraak in te plannen, of deel jouw wensen telefonisch of via e-mail. Daarnaast kun je als klant inloggegevens aanvragen om toegang te krijgen tot onze b2b webshop, om ons assortiment gemakkelijk en snel online te bestellen.

Zie, voel, ontdek en beleef
Meer dan 13.000 m² aan inspiratie

Benieuwd naar onze totale collectie? Kom eens langs in onze showroom in Linschoten en struin door onze enorme voorraad aan unieke stukken en ontdek je eigen schatten.  Onze indrukwekkende showroom is een verzamelplaats voor bijzondere meubels, unieke decoratie, verborgen pareltjes en prachtige eyecatchers. In onze showroom is het een komen en gaan van artikelen, zodat je bij elk bezoek weer een nieuwe jacht kunt starten naar jouw schatten. Ons enthousiaste en ervaren verkoopteam staat vijf dagen per week klaar om je rond te leiden in onze wereld van interieur. Maak een afspraak via ons contactformulier, of neem direct contact op met één van onze verkopers, via telefoon of e-mail.

Een kijkje in onze showroom

Geniet van onze collectie zonder minimum afname!

Bezoek onze stands op B2B lifestyle inkoopcentra TICA Aalsmeer

Ben je geen klant van Gert Snel en kun je op dit moment (nog) niet voldoen aan onze klantvoorwaarden? Geen probleem! Sinds enige tijd is een deel van onze collectie ook beschikbaar op B2B lifestyle inkoopcentrum TICA Aalsmeer. Binnen dit inkoopcentrum geldt geen minimum afname.  We kunnen niet wachten om je hier kennis te laten maken met onze unieke collectie!

24/7 genieten van onze unieke items

Shop online op onze B2B only webshop!

Geen tijd of gelegenheid om onze showroom of één van onze stands te bezoeken? Op onze B2B only webshop krijg je vanaf elke gewenste locatie toegang tot onze collectie. In onze online shop bestel je al onze voorraadartikelen en een groot deel van onze unieke items snel en gemakkelijk. Onze online groothandel is alleen toegankelijk met een login-in, welke beschikbaar is voor onze klanten. Al klant van Gert Snel, maar beschik je nog niet over inloggegevens voor onze webshop? Neem contact op met ons verkoopteam en zij zullen je voorzien van jouw persoonlijke inlogcode.

Bezoek de grootste interieur showroom van groothandel in meubels, Gert Snel

Wij zijn trots dat onze showroom tot één van de grootste groothandel showrooms van Nederland behoort. In onze groothandel showroom vind je niet alleen onze prachtige meubels en decoratie. Het is ook een plek waar je naartoe kunt komen voor inspiratie. Onze stylisten werken elke dag hard om nieuwe meubels en woonaccessoires te combineren met de bestaande items in onze collectie. Zo wordt een rondje door onze meubelshowroom een waar avontuur. Kom langs in de showroom van onze groothandel en vind jouw persoonlijke schatten!

De grootste meubelgroothandel van Nederland

Al meer dan vijftig jaar staat Gert Snel voor je klaar en bezoeken onze inkopers de mooiste plekken ter wereld om op inkoop te gaan van antiek, handgemaakte meubels en bijzondere accessoires. Onze ervaring en expertise heeft ons gebracht waar we nu staan en met trots kunnen we zeggen dat Gert Snel één van de meest vooraanstaande en grootste meubelgroothandels van Nederland is. Dit zie je dan ook zeker terug in onze showroom, waar je meer dan 13.000 artikelen terug kunt vinden.

De grootste en meest inspirerende showroom van Nederland

In Linschoten, nabij Utrecht, vind je de showroom van onze meubelgroothandel. Een bonte en inspirerende verzameling aan meer dan 13.000 meubels en woonaccessoires vind je hier terug. Ben je benieuwd naar de meubels en decoratie in onze interieur groothandel? Veel interieurstylisten, horecaondernemers en retailers gingen je voor en gaan op inkoop bij Gert Snel.

Ons verkoopteam staat vijf dagen per week voor je klaar in onze showroom. Plan je van te voren even een afspraak in om de showroom van Gert Snel te bezoeken? Zo kunnen wij ruim de tijd voor je nemen en je persoonlijk rondleiden door onze meubelshowroom. Kijk je liever zelf even rond? Geen probleem, met een invullijst en stickers reserveer jij moeiteloos de meubels en accessoires die je bij ons wilt inkopen.

Altijd in beweging, de showroom van meubelgroothandel Gert Snel

Geen dag ziet onze interieur showroom er hetzelfde uit. Onze interieurstylisten zijn elke dag bezig met het stylen en inrichten van onze showroom en stijlkamers en ook onze merchandisers zijn dag in dag uit bezig met het verplaatsen en picken van meubels en op onze logistieke afdeling is het een komen en gaan van artikelen. Kortom: de showroom van onze meubelgroothandel is constant in beweging. Naast dat alle meubels en decoratie in onze interieur showroom een plekje moeten krijgen, gebeurt dit natuurlijk ook op een stijlvolle en inspirerende manier. De stylisten in onze groothandel showroom zorgen er voor dat we verschillende interieurstijlen en woontrends belichten in onze showroom en dat we genoeg opties kunnen bieden voor onze verschillende klanttypes. Zo kun je ook zeker onze showroom bezoeken wanneer je restaurantmeubels wilt inkopen, meubels en woonaccessoires zoekt als interieurstylist, je meubels wilt inkopen voor de collectie van jouw winkel, of op zoek bent naar presentatiemeubels en de inrichting voor jouw winkel.

Klant worden van groothandel Gert Snel

Wij nemen graag de tijd voor je in onze showroom en we zorgen er graag voor dat jij de tijd en ruimte hebt om onze collectie te ontdekken. Dit betekent dat niet iedereen zomaar de showroom van onze groothandel kan bezoeken. Alleen klanten van Gert Snel kunnen onze showroom bezoeken. Je kunt klant worden van Gert Snel door je in te schrijven via dit aanmeldformulier. Vervolgens zal onze verkoopafdeling contact met je opnemen en ontvang je inloggegevens om toegang te verkrijgen tot de online collectie van onze groothandel.

Bezoek ook de webshop van onze meubelgroothandel

Naast in de showroom van onze groothandel, kun je ook online meubels inkopen op de webshop van onze groothandel. Op onze b2b webshop vind je een groot deel van onze totale collectie. Zo kun je ook op online inkoop in onze meubelgroothandel en op afstand online onze meubels en woonaccessoires inkopen. Via deze link kom je op onze online meubelgroothandel.

Bent u klant van Gert Snel?

Log in naar onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel?

Registreert u zich alstublieft eerst

×