Groothandel in woontextiel

Bij Gert Snel vind je een ruim assortiment aan kussens, woontextiel en vloerkleden. Ons onderscheidende aanbod is continue in beweging. Vul nu jouw winkel aan en creëer extra sfeer en karakter!

Woontextiel

370 resultaten

toon:

Filters tonen

Ontdek de tapijt groothandel Gert Snel

Tapijten en vloerkleden geven sfeer en warmte. Bij Gert Snel vindt je unieke vloerkleden in diverse stijlen. Van een gebreid vloerkleed tot kelim tapijten. Bekijk het uitgebreide assortiment online of kom langs in onze showroom van maar liefst 13.000m2.

Ons assortiment unieke sierkussens

Sierkussens maken jouw winkel of interieur project af. In ons assortiment vindt je veel verschillende kussens, zoals gekleurde geborduurde kussens, velvet kussens en linnen kussens. Veel kussens zijn leverbaar in meerdere kleuren, vormen, printjes en formaten. Zo zijn er voor elke woonstijl tal van opties! Er zitten ook veel kleurrijke vloerkleden tussen, om zo meer kleur en textuur in je interieur project te brengen.

Vloerkleden inkopen bij groothandel Gert Snel

Ontdek de gevarieerde collectie kleden in verschillende afmetingen en kleuren. De vloerkleden zijn leverbaar met een korte levertijd, zodat jouw klant kan genieten van deze eyecatchers. Je vindt bij ons zowel vintage vloerkleden als neutrale vloerkleden, en kelims en patchwork vloerkleden. Sla onze collectie kelim vloerkleden zeker niet over. Deze kelim kleden zijn prachtige items, uniek en kwalitatief. Echte sfeermakers!

De inkoop van kussens doe je in onze showroom in Linschoten

Sierkussens, vloerkleden, matraskussens en meer woontextiel koop je in bij groothandel Gert Snel. Wij hebben daarnaast ook stijlvolle woonkussens gemaakt van graanzakken. Bij ons ben je niet alleen verzekerd van een groot en gevarieerd aanbod, maar ook van unieke items die je nergens anders vindt. In onze showroom in Linschoten kan je op je gemak al deze items bewonderen en bij elkaar verzamelen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op onze B2B-only webshop.

Bent u klant van Gert Snel?

Log in naar onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel?

Registreert u zich alstublieft eerst

×

Pentecost