B2B aanmelden
Luxury is in each detail
Hubert de Givenchy
             

Bent u klant bij Gert Snel Interiors? Voor het aanvragen van inloggegevens voor onze webshop, kunt u een e-mail sturen met vermelding van uw bedrijfsnaam en KvK nummer.
U hoeft onderstaand formulier niet in te vullen.

Aanmelden als nieuwe klant

  • Max. file size: 64 MB.
    Om de aanmeldprocedure te versnellen, vragen wij u een uittreksel van KvK te uploaden
    Hiermee gaat u akkoord dat Gert Snel uw gegevens beveiligd zal versturen en opslaan. Kijk voor meer informatie over het gebruik of het wijzigen van uw gegevens onder privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Velden met * zijn verplicht om in te vullen.

Klantervaring

The Little Grant

Precies weet ik het niet meer, maar het moet rond 1990 zijn geweest toen ik voor de eerste keer bij de firma Gert Snel terecht kwam. Ik vond het direct een ware ontdekking en heb door de jaren heen Gert Snel zien veranderen en groeien tot wat het nu is. Wij zijn nog altijd een blije en tevreden klant. Voor elk project kunnen we wel op een of andere manier slagen. Gelukkig breidt de collectie ook steeds verder uit. Het blijft een leuke uitdaging om weer iets moois te vinden voor het desbetreffende interieur. Zoals bijvoorbeeld voor hotel The Little Grant waar Gert Snel een groot stempel op heeft gedrukt. Momenteel wordt er weer hard gewerkt aan een soort gelijk hotel in Limburg. Maar ook voor de minder grote projecten is het goed toeven bij Gert Snel.
Bovendien heerst er een gemoedelijk sfeer die het “winkelen” aangenaam maakt en wij er ons eigenlijk kind aan huis voelen, en weer vertrekken met een tevreden gevoel.

Babette en Tilly Ghirardelli

B&B De Blauwe Deur

Via zakelijke relaties zijn we terecht gekomen bij Gert Snel. We hebben een Bed and Breakfast, een kunst galerie en we bieden ruimtes aan voor vergaderingen. Dan is sfeer erg belangrijk. Men moet zich thuis voelen. Om dit doel te bereiken zijn we gaan kijken bij Gert Snel. Het gevoel wat wij onze klanten willen bieden is hetzelfde gevoel wanneer je binnenkomt bij Snel. Warmte, aparte items, creativiteit en het gevoel van thuiskomen. Te veel mooie dingen om uit te kiezen. Zoals op de foto’s te zien hebben we voor in de keuken gekozen voor de glazen lampen, die erg sfeervol zijn. Tevens op de foto’s de stoelen van Gert Snel. Die zijn praktisch en mooi. Het allerbelangrijkste is, dat ze erg comfortabel zitten! Aangezien ik met regelmaat gevraagd word mee te denken met inrichtingen zal ik vaker een rondje komen doen bij Snel! Bedankt voor de goede service! Orly Trost van De Blauwe Deur in Schoonhoven

Bona Bista Island Bonaire

Met een groot project op Bonaire hebben we niet alle tijd om de hele wereld af reizen om de mooiste interior stukken voor onze huizen uit te zoeken en mee te nemen. Via een vriendelijke ondernemer in Haarlem die ons de tip gaf om bij Gert Snel te gaan kijken, zijn we bij de wereld van interior onder een dak terecht gekomen. Dat is wat ons zo inspireert, geen massa productie, unieke stukken interior waar je je eigen invulling aan kan geven bij het inrichten van onze huizen hierop BONA BISTA op Bonaire. Een goede service en een praktische werkmethode maakt het voor ons telkens een plezier om inkopen te doen.

Restaurant Di Piu in Brabant

Toen ik en mijn man het plan hadden gevat ons restaurant Di Più opnieuw in te richten, kwamen we al gauw bij Gert Snel uit. En dat is maar goed ook. Naast een prachtige en uitgebreide collectie meubelen en interieurartikelen zijn we geweldig geholpen. Er werd veel tijd vrijgemaakt om ons te adviseren. Toen we er eenmaal uit waren, stond de vrachtwagen met spullen al klaar. Geweldig! Het resultaat bekijken? Kom gerust eens langs in Boxtel. De wijn staat koud en een fijn menu uit de Italiaanse keuken. Groeten van Lotte en Altin.

De Koektrommel in Laren

In 2002 zijn wij in contact gekomen met het bedrijf Gert Snel. Dit was vlak nadat wij onze woonwinkel in het Gooi waren gestart. Wat ons betreft heeft Gert Snel zich altijd positief onderscheiden ten opzichte van andere groothandels door de grote diversiteit aan artikelen en de kwaliteit en originaliteit ervan. Ook de service is onverminderd van een hoog niveau en dat geldt evenzeer voor de mate van professionaliteit waarmee Snel opereert. Dit zorgt voor duidelijkheid en snelheid in het aankoop/afhaalproces. Wij hebben daarnaast altijd kunnen terugvallen op de ervaring, expertise én hoge mate van vriendelijkheid van verkoper Ben. Vooral toen we onze winkel nog maar net waren begonnen was het fijn om van zijn adviezen gebruik te kunnen maken, aangezien wij betrekkelijk nieuw waren  in de branche. In de loop der jaren hebben wij een hechte band opgebouwd met velen die werkzaam zijn bij Gert Snel. Het is een bedrijf dat wij nog altijd met heel veel plezier bezoeken. Niet alleen vanwege de immer geslaagde aankopen, maar ook vanwege de bijzonder fijne (informele) sfeer die er heerst. Lex en Ingrid

Stadsgehoorzaal in Kampen

De stadsgehoorzaal in Kampen is een uniek theater met een rijke historie. Het pand werd in vroegere tijden gebruikt als katholieke jongensschool. De klassieke oude foyer en een moderne schoolfoyer zijn met verwijzing naar de geschiedenis een aantal jaren terug prachtig gerestaureerd. ‘Goede wijn behoeft geen krans’ zou je denken. Maar het ontbrak er nog aan sfeer en gezelligheid. Met de stylisten van Gert Snel is een nieuw interieurplan uitgewerkt. Passend bij de ruimte: een klassieke inrichting met unieke karpetten en leren fauteuils in de oude foyer en een stoere aankleding van de schoolfoyer. Het resultaat: veel complimenten en ongedwongen langere nazit!

Jelle Wouda
Directeur

Meer dan 12328 unieke items in huis en iedere dag weer iets nieuws

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×