Meer dan 9.000 unieke items.
Direct uit voorraad leverbaar.
Nu 15% tot 30% korting op de gehele collectie!

Klant worden van Gert Snel

Word klant van Gert Snel en geniet van onze unieke items en bijzondere collectie. Als klant kun je onze grote en inspirerende showroom bezoeken en op jacht gaan naar je eigen schatten, of je kunt 24/7 online shoppen op onze B2B webshop. We zien je graag terug in onze groothandel in meubels en woonaccessoires!

Aanmelden als klant (B2B only)

Gert Snel is een groothandel. We leveren uitsluitend aan branche gerelateerde retailers, horeca ondernemers, interieurprofessionals en op projectbasis. Schrijf je in en ontvang spoedig je logingegevens.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Om de aanmeldprocedure te versnellen, vragen wij u een uittreksel van KvK te uploaden
    Hiermee gaat u akkoord dat Gert Snel uw gegevens beveiligd zal versturen en opslaan. Kijk voor meer informatie over het gebruik of het wijzigen van uw gegevens onder privacyverklaring

Velden met * zijn verplicht om in te vullen.

Meer dan 9000 unieke items in onze groothandel en iedere dag weer iets nieuws

Word klant van meubelgroothandel Gert Snel en krijg toegang tot de volledige collectie

Als klant van meubelgroothandel Gert Snel krijg je toegang tot onze volledige collectie aan meubels en woonaccessoires. In de showroom van onze groothandel en je kunt daarnaast online meubels en woonaccessoires inkopen op de webshop van onze groothandel. Alleen klanten kunnen inkopen in onze meubelgroothandel.

Registreer je als klant via ons online aanmeldformulier

Ben je benieuwd naar onze totale collectie? Of wil je graag meubels en woonaccessoires inkopen bij onze interieur groothandel? Meld je vandaag dan nog aan als klant via ons online aanmeldformulier. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan en registreer je als klant van groothandel Gert Snel.

Voor vragen over het registreren als klant kun je ons telefonisch bereiken of stuur jouw vraag naar ons e-mailadres. Houd er rekening mee dat Gert Snel een branchegespecialiseerde groothandel is en daarom uitsluitend levert aan retail, horeca, interieurontwerper of op projectbasis.

Exclusieve groothandel in meubels en woonaccessoires

Gert Snel is een exclusieve groothandel in de interieurbranche. Dit betekent dat de collectie in onze groothandelsshowroom en in de webshop van onze groothandel uitsluitend toegankelijk is voor branche gerelateerde ondernemers. Interieurontwerpers, interieurstylisten, horecaondernemers en winkeleigenaren zijn onder andere onderdeel van ons klantenbestand.

Naast exclusiviteit in ons klantenbestand beschermen we ook graag de exclusiviteit van onze collectie. Gert Snel is een groothandel. Daarom vragen wij onze klanten te streven naar een minimale gefactureerde orderwaarde van €1000 op jaarbasis. Dit betekent dat wij bij een eerste bezoek aan onze showroom je vragen te streven naar een minimaal orderbedrag van €1000. Voor onze webshop geldt een minimaal orderbedrag van €250 per order.

Koop Gert Snel ook op lifestyle inkoopcentrum TICA

Hebben de meubels en woonaccessoires op onze website jouw interesse gewekt, maar behoort jouw bedrijf niet tot de interieur sector of heb je (nog) niet de intentie om voor minimaal 1000 op jaarbasis bij ons in te kopen? Geen probleem, een deel van onze collectie kun je ook inkopen bij lifestyle inkoopcentrum TICA Aalsmeer.  Inkoopcentra TICA is voor iedereen met een KVK-nummer te bezoeken. We verwijzen je dan ook graag door naar Tica wanneer je geen klant bent van Gert Snel, maar wel graag onze meubels en accessoires wilt  inkopen.

Meubels en woonaccessoires online inkopen op de webshop van onze groothandel

Geen tijd of gelegenheid om onze showroom, of onze stand op TICA te bezoeken? Geen probleem! In onze meubelgroothandel kun je ook online meubels en accessoires inkopen. Klik hier om naar de webshop van onze groothandel te gaan. De collectie op de online shop van onze groothandel is alleen toegankelijk met inloggegevens. Ben je klant van ons en beschik je nog niet over inloggegevens voor de webshop van onze meubelgroothandel? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Als eerste op de hoogte met de nieuwsbrief van onze meubelgroothandel

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe binnenkomers? Of blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze collectie? Vergeet dan niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief van Gert Snel staat wekelijks vol met nieuwe artikelen, actuele interieurtrends, inspirerende verhalen achter onze artikelen en productinformatie.

Bent u klant van Gert Snel?

Log in naar onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel?

Registreert u zich alstublieft eerst

×