Loading website
B2B aanmelden
Luxury is in each detail
Hubert de Givenchy
             

Een ogenblik geduld alstublieft...

Wij werken hard aan een online klantportaal.
Zodra deze beschikbaar is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.
Tot die tijd bent u van harte welkom in onze showroom.

Aanmelden als nieuwe klant

Velden met * zijn verplicht om in te vullen.

Testimonials

The Little Grant

Precies weet ik het niet meer, maar het moet rond 1990 zijn geweest toen ik voor de eerste keer bij de firma Gert Snel terecht kwam. Ik vond het meteen een ware ontdekking, en heb door de jaren heen Gert Snel zien veranderen en groeien tot wat het nu is. Wij zijn nog altijd een blije en tevreden klant. Voor elk project kunnen we wel op een of andere manier slagen. Gelukkig breidt de collectie ook steeds verder uit. Het blijft een leuke uitdaging om weer iets moois te vinden voor het desbetreffende interieur. Zoals bijvoorbeeld voor hotel The Little Grant waar Gert Snel een groot stempel op heeft gedrukt. Momenteel wordt er weer hard gewerkt aan een soort gelijk hotel in Limburg. Maar ook voor de minder grote projecten is het goed toeven bij Gert Snel.
Bovendien heerst er een gemoedelijk sfeer die het “winkelen” aangenaam maakt en wij er ons eigenlijk kind aan huis voelen, en weer vertrekken met een tevreden gevoel.

B&B De Blauwe Deur

Via zakelijke relaties zijn we terecht gekomen bij Gert Snel. We hebben een Bed and Breakfast, een kunst galerie en we bieden ruimtes aan voor vergaderingen. Dan is sfeer erg belangrijk. Men moet zich thuis voelen. Om dit doel te bereiken zijn we gaan kijken bij Gert Snel. Het gevoel wat wij onze klanten willen bieden is hetzelfde gevoel wanneer je binnenkomt bij Snel. Warmte, aparte items, creativiteit en het gevoel van thuiskomen. Te veel mooie dingen om uit te kiezen. Zoals op de foto’s te zien hebben we voor in de keuken gekozen voor de glazen lampen, die erg sfeervol zijn. Tevens op de foto’s de stoelen van Gert Snel. Die zijn praktisch en mooi. Het allerbelangrijkste is, dat ze erg comfortabel zitten!

Aangezien ik met regelmaat gevraagd word mee te denken met inrichtingen zal ik vaker een rondje komen doen bij Snel! Bedankt voor de goede service!

Orly Trost van De Blauwe Deur in Schoonhoven

Bona Bista Island Bonaire

Met een groot project op Bonaire hebben we niet alle tijd om de hele wereld af reizen om de mooiste interior stukken voor onze huizen uit te zoeken en mee te nemen. Via een vriendelijke ondernemer in Haarlem die ons de tip gaf om bij Gert Snel te gaan kijken, zijn we bij de wereld van interior onder een dak terecht gekomen. Dat is wat ons zo inspireert, geen massa productie, unieke stukken interior waar je je eigen invulling aan kan geven bij het inrichten van onze huizen hierop BONA BISTA op Bonaire.
Een goede service en een praktische werkmethode maakt het voor ons telkens een plezier om inkopen te doen.

Restaurant Di Piu in Brabant

Toen ik en mijn man het plan hadden gevat ons restaurant Di Più opnieuw in te richten, kwamen we al gauw bij Gert Snel uit. En dat is maar goed ook. Naast een prachtige en uitgebreide collectie meubelen en interieurartikelen zijn we geweldig geholpen. Er werd veel tijd vrijgemaakt om ons te adviseren. Toen we er eenmaal uit waren, stond de vrachtwagen met spullen al klaar. Geweldig! Het resultaat bekijken? Kom gerust eens langs in Boxtel. De wijn staat koud en een fijn menu uit de Italiaanse keuken.

Groeten van Lotte en Altin.

Stadsgehoorzaal in Kampen

De stadsgehoorzaal in Kampen is een uniek theater met een rijke historie. Het pand werd in vroegere tijden gebruikt als katholieke jongensschool. De klassieke oude foyer en een moderne schoolfoyer zijn met verwijzing naar de geschiedenis een aantal jaren terug prachtig gerestaureerd. ‘Goede wijn behoeft geen krans’ zou je denken. Maar het ontbrak er nog aan sfeer en gezelligheid. Met de stylisten van Gert Snel is een nieuw interieurplan uitgewerkt. Passend bij de ruimte: een klassieke inrichting met unieke karpetten en leren fauteuils in de oude foyer en een stoere aankleding van de schoolfoyer. Het resultaat: veel complimenten en ongedwongen langere nazit!

Jelle Wouda
Directeur

Meer dan 12328 unieke items in huis en iedere dag weer iets nieuws