Meer dan 9.000 unieke items.
Direct uit voorraad leverbaar.
Nu 15% tot 30% korting op de gehele collectie!

Artist in Residence

Stel je eens voor: het creatieve domein van de kunstenaar, een plek die barst van creativiteit, gedurfd en expressief is, maar toch georganiseerd in zijn chaos. Interieuritems hebben een verhaal en dragen bij aan de persoonlijkheid van de kunstenaar: werktafels, ladekasten, opvallende vondsten en andere schatten zoals memorabilia en kunstwerken zijn zorgvuldig verzameld en tentoongesteld in een nonchalante compositie. Deze collage van verhalen in verschillende stijlen smelt samen tot een warm, kleurrijk en vrolijk ontwerp.

Een collage van verhalen in verschillende stijlen

..die samensmelten tot een creatief geheel

Curator van schatten uit de natuur en bijzondere momenten.

Ogenschijnlijk zonder waarde, maar door het verhaal er achter onvervangbaar.

 • Penseel hout/steen

 • Unlike any other

  Kussen hemp indigo 50×70

 • Lampvoet drakenprint groen

 • Unlike any other

  Stoel lak turquoise SET VAN 2 70x58x95

 • Unlike any other

  Hoofd hout

Vier tips voor een creatief en artistiek interieur

 1. Durf te experimenteren: Waarom netjes binnen de lijntjes blijven als daarbuiten nog zoveel te ontdekken is? Bind je niet aan een stijl of kleur, maar combineer zolang items een verhaal vertellen of een verleden achter zich hebben, past het prima in deze interieurstijl. Juist de onverwachte combinatie maakt het uniek.
 2. Creëer een inspirerende kunstgalerij: Hang kunstwerken op om een persoonlijke smaak en creatieve geest te weerspiegelen. Mix en match verschillende kunststijlen en formaten om een eclectische en gevarieerde kunstgalerij te creëren. Je kunt ook denken aan vitrine kasten of stolpen om daar kleine schatten in tentoon te stellen.
 3. Unieke meubelstukken en decoraties: Ga op zoek naar unieke meubelstukken en decoraties die de artistieke flair weerspiegelen. Denk aan vintage stukken, handgemaakte objecten die het ambacht laten zien, of kunstzinnige accessoires die een verhaal vertellen. Deze bijzondere elementen zullen het interieur een persoonlijk tintje geven.
 4. Creatieve werkruimte: Creëer een werkruimte waar creativiteit een ereplaats krijgt. Zorg voor voldoende opbergruimte voor kunstmaterialen door gebruik van ladekasten. Organiseer de werkplek op een manier die de inspiratie bevordert, laat kwasten of ander materiaal in het zicht, zo voor het grijpen. Een artistiek ingerichte werkruimte zal aanmoedigen om te experimenteren en creatieve grenzen te verleggen.

Inrichten in Artistieke Stijl

Een artistiek interieur is een meesterwerk van expressie en creativiteit. Warme, volle kleuren, doorleefde patina’s en unieke kunstwerken vormen een harmonieuze symfonie. Elk meubelstuk vertelt een verhaal en elke hoek ademt inspiratie.
De ruimte is als een atelier, een galerij vol persoonlijke creaties en bijzondere vondsten.

Elk detail is zorgvuldig gekozen en creëert een betoverende sfeer. De energie bruist en de creativiteit borrelt. Dit artistieke interieur wekt emotie op en nodigt uit tot verbeelding, waardoor het een unieke en meeslepende ervaring biedt voor degenen die het betreden.

 

Bent u klant van Gert Snel?

Log in naar onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel?

Registreert u zich alstublieft eerst

×