Meer dan 9.000 unieke items.
Direct uit voorraad leverbaar.
Nu 15% tot 30% korting op de gehele collectie!

Estancia Gauchos

Als een eenzame, knappe cowboy over de pampas, drijf je het vee bijeen. De Gaucho levensstijl is gebaseerd op de liefde voor het buitenleven en zit vol herinneringen. Hun nomadische bestaan is wild en vrij. Het interieur van de Estancia heeft vele unieke, vintage items met een verouderde patina. De materialen die we gebruiken zijn ruw huid, leer, geweven kelims, etnische prints en aardse tinten, vaak vervaagd door de felle zon. Deze stijl heeft een stoere en industriële uitstraling met elegante elementen van ijzer. Het heeft een sobere en pure uitstraling met oog voor comfort. Estancia Gauchos, waar stilte een zegen is.

Estancia Gauchos: een mix van

stoer, rustiek en robuuste romantiek

Oog voor comfort.

Stilte is een weldaad.

 • Unlike any other

  Spiegel hout snijwerk gekleurd

 • Loveseat Chicago leer dark grey

 • Stoel Cross mangohout

 • Hoekbank Chicago leer tabac rechts

 • Wandtafel Bassano 3la 120×37

 • Unlike any other

  Plafond ijzer met houten rand 225x210x12

 • Wandtafel Palang 150×40

Vier tips om de sfeer van Estancia Gauchios te creëren

 1. Natuurlijke materialen: Gebruik ruwe en natuurlijke materialen zoals koeienhuid, leer, hout en steen in het interieur. Deze materialen zijn kenmerkend voor de stoere en robuuste uitstraling die bij het Gaucho-thema past. Denk ook aan cactus achtige planten zoals Aloë vera of sanseveria.
 2. Aardse kleuren: Kies voor donkere en verschoten kleuren zoals camel, grijs, vergrijsd blauw en legergroen om een rustieke sfeer te creëren. Deze tinten passen goed bij de stoere en sobere esthetiek van het Argentijnse cowboythema en weerspiegelen het buitenleven op de droge pampa’s
 3. Vintage en verweerde items: Ga op zoek naar unieke, vintage items met een verouderde patina. Denk aan antieke meubelstukken, een oud hobbelpaard, geweven kelims, oude leren zadels en andere decoratieve elementen die een gevoel van geschiedenis en avontuur oproepen.
 4. Industriële accenten: Voeg enkele industriële accenten toe om de stoere uitstraling te versterken. Denk aan elementen van ijzer, zoals lampen, krukken of decoratieve accessoires met een ruwe en metalen afwerking.

Industrieel erfgoed

Met de nadruk op natuurlijke materialen zoals leer en hout, straalt het interieur een stoere en robuuste vibe uit. Etnische accenten, zoals geweven kelims en traditionele textielstoffen met kenmerkende ruit of streeppatronen voegen een vleugje culturele rijkdom toe aan de ruimte.

Het Gaucho-stijl interieur belichaamt een harmonieuze mix van minimalistische eenvoud, etnische invloeden en sobere weldaad van industrieel erfgoed.

Industriële elementen, zoals metalen lampen, vintage krukken en ruw afgewerkte accessoires, horen bij stoer. Op de Estancia zijn unieke vintage items met een rijke en donkere patina. Industriële meubelen hebben naast robuuste, eenvoudige vormen ook sierlijke, decoratieve elementen en geven flair aan het geheel.

 

Bent u klant van Gert Snel?

Log in naar onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel?

Registreert u zich alstublieft eerst

×