Meer dan 9000 unieke items.
Direct uit voorraad leverbaar.
Handgemaakt of met liefde uitgekozen.

Onze projecten

Ben je op zoek naar sfeermakers voor in jouw restaurant, hotel of winkel? Of zoek je naar de ultieme eyecatchers voor jouw styling project? De veelzijdigheid van onze collectie en internationale ervaring maakt ons de juiste partner voor jouw interieur project!

Unlike any other

Onderscheidend en uniekOntdek wat onze items kunnen doen voor jouw project

Met de unieke items van Gert Snel Interiors realiseer je een onderscheidende sfeer die bijdraagt aan de ultieme beleving van jouw bedrijf. Gebruik onze sfeermakers om jouw signatuur vorm te geven en geef karakter aan jouw styling project. Onze artikelen zijn grotendeels direct op voorraad, dus je kunt direct beginnen met het verwezenlijken van jouw droomproject!

Gert Snel biedt een uitgebreide en gevarieerde collectie meubels, verlichting en woonaccessoires in diverse stijlen, die stuk voor stuk een verrijking vormen voor jouw project. Al onze unieke items beschikken over een groot onderscheidend vermogen en zullen de sfeermakers vormen van jouw project. Naast unieke objecten vind je ook geschikte meubels voor projecten terug in ons assortiment. Zo zijn wij gespecialiseerd in lange eettafels en vind je voldoende eetkamerstoelen, barkrukken en buitenmeubelen terug in onze collectie om de inrichting van jouw zaak compleet te maken. Ook voor grote eye-catchers als beelden, potten en vazen ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je benieuwd wat onze items kunnen betekenen voor jouw project? Neem voor een vrijblijvend advies gerust contact met ons op, of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Voorbeelden overige projecten

Groothandel Gert Snel is de partner voor jouw interieur project.

In het assortiment van onze groothandel in meubels vind je unieke meubels en woonaccessoires die jou helpen je eigen signatuur te creëren of te versterken. Onze meubels en decoratie zorgen voor de finishing touch bij jouw stylingklus of vormen de sfeermakers in de inrichting van jouw restaurant, hotel of boetiek. Juist specifiek op zoek naar themameubels of themadecoratie om de styling van jouw filmdecor of voor jouw projectstyling? In ons assortiment vind je genoeg opvallende items in bepaalde thema’s, waarmee jij de styling van jouw project laat spreken. Kom eens de showroom van onze groothandel in meubels bezoeken en ontdek wat wij kunnen betekenen voor jouw project.

De meubelgroothandel voor de styling van projecten

Ons aanbod in unieke meubels en woonaccessoires zorgt ervoor dat veel interieurstylisten, decorontwerpers en binnenhuisarchitecten je voor gingen bij het inkopen van meubels en decoratie voor projecten bij groothandel Gert Snel. Zeker wanneer je antieke meubels wilt inkopen, om de authentieke sfeer in jouw project te versterken, ben je bij ons aan het goede adres. Onze groothandel staat bekend om het enorme aanbod in handgemaakte meubels en decoratie en opvallende eyecatchers. Precies de items die het verschil zullen maken bij projectstyling. Of je nu op zoek bent naar themameubels of themadecoratie, bij ons vind je de meubels en accessoires die de sfeer voor jouw project afmaken. Welke sfeer er ook past bij de styling van jouw project, in ons assortiment kun je terecht als je opvallende en kleurrijke meubels wilt inkopen, antieke meubels wilt inkopen, op inkoop bent van robuuste meubels en accessoires, maar ook wanneer je juist een serene sfeer wilt uitstralen en natuurlijke meubels en accessoires wilt inkopen.

Kom langs bij groothandel voor restaurantinrichting en hotelstyling, Gert Snel

Wij zijn geen groothandel voor de complete inrichting van restaurants en hotels. Bij ons vind je juist de unieke meubels voor jouw restaurant of hotel, waarmee je de sfeer vormgeeft en jouw eigen signatuur creëert. Van houten restauranttafels en stoelen voor jouw restaurant, die de basis vormen bij de inrichting van jouw restaurant, tot aan sfeerbepalende decoratie. Wil je van jouw restaurant of hotel een echt succes maken? Dan zal je tegenwoordig niet alleen via de kaart en service, maar ook zeker door middel van restaurantinrichting en restaurantstyling het verschil moeten maken.

In onze groothandel voor restaurantinrichting en hotelstyling kun je naast dat je er restaurantmeubilair kunt inkopen, ook meer dan genoeg decoratie inkopen voor de styling van jouw restaurant. Van vloerkleden tot plaids en kussens en opvallende lampen tot aan handgemaakte decoratie. Van kleurrijke potten, vazen en beelden tot aan bijzettafeltjes, schalen en wanddecoratie. Bij horeca interieur groothandel Gert Snel, ben je aan het juiste adres wanneer je meubels en woonaccessoires voor jouw restaurantinrichting of hotelstyling gaat inkopen.

Vind meubels en accessoires voor een unieke winkelinrichting

Ook wanneer je op inkoop bent van meubels voor jouw winkelinrichting kun je terecht bij meubelgroothandel Gert Snel. In onze groothandel in winkelinrichting kun je bijvoorbeeld presentatiemeubelen inkopen en presentatietafels inkopen. Ook onze glazen toonbanken en vitrinemeubels zijn perfect als toonbank of presentatiemeubel in jouw kledingwinkel te gebruiken. Daarnaast zijn onze antieke kasten of lakkasten ook fantastisch om te gebruiken voor de sfeervolle presentatie van jouw winkelwaren.

Ook voor een comfortabele passtoel of voor winkeldecoratie kom je naar Gert Snel, de groothandel in winkelinrichting. Ons team helpt je graag wanneer je meubels en accessoires voor jouw winkelinrichting wilt inkopen.

Meubels inkopen voor jouw terras of beachclub? Bezoek onze groothandel in buitenmeubels

In onze groothandel in buitenmeubels vind je alles voor de styling van jouw terras of meubels voor jouw beachclub. Van het inkopen van houten tuinbanken tot aan grote buitenpotten en het inkopen van tuindecoratie, om jouw terras of entree gezellig te maken. Je kunt bij onze groothandel in buitenmeubels terecht! Wil je bijvoorbeeld een beachclub in nautische sfeer? Bij ons kun je houten tuindecoratie inkopen, zoals houten vissen en wanddecoratie voor buiten inkopen, maar ook houten tuinmeubilair inkopen en unieke eyecatchers als antieke deuren voor buiten inkopen en zelfs decoratieve kano’s! Ook voor de inkoop van loungebank accessoires zit je bij ons goed. Wat dacht je bijvoorbeeld om onze matraskussens te gaan inkopen, plaids inkopen of sierkussens inkopen? Kortom: maak de inrichting of styling van jouw beachclub of terras compleet met het assortiment van groothandel in terrasstyling Gert Snel.

Online meubels inkopen in onze online groothandel

Geen tijd of gelegenheid om de showroom van onze groothandel te bezoeken? Kom online meubels en woonaccessoires inkopen voor jouw projectstyling op onze B2B webshop! Op de webshop van onze meubelgroothandel vind je de meubels, woonaccessoires en decoratie die de sfeer van jouw project bepaald. Het aanbod op onze groothandel webshop is alleen toegankelijk voor onze klanten en met inloggegevens. Heb je deze nog niet in bezit, maar ben je wel klant van Gert Snel? Neem dan even contact op met één van onze verkopers om jouw persoonlijke inloggegevens te verkrijgen.

We hopen je snel terug te zien in de showroom van onze groothandel in meubels, of kom online meubels en accessoires inkopen voor jouw restaurant, hotel, beachclub of winkel op onze meubelgroothandel webshop!

Bent u klant van Gert Snel?

Log in naar onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel?

Registreert u zich alstublieft eerst

×