Hoe kan ik retourneren?

Geplaatst op 12 augustus 2022 om 20:42 in

Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Mocht het artikel een gebrek hebben, dan dient u dit binnen 8 dagen per e-mail te melden.

Mocht het artikel niet naar wens zijn, dan kunt u uw producten altijd binnen 14 dagen aan Gert Snel retourneren.
De retourtransportkosten zijn voor uw eigen rekening tenzij aantoonbaar is dat het geleverde product dermate afwijkt van hetgeen u als klant mag verwachten. In dat geval zal Gert Snel het geretourneerde product beoordelen en indien wij u in uw gelijk stellen, ontvangt u de transportkosten retour.

Hoe kan ik retourneren?

Vul hiervoor een retourformulier in. Na ontvangst van het retourformulier, beoordelen wij uw retouraanvraag en nemen wij z.s.m. contact met u op. Het retourtransport kunnen wij na ontvangst van het formulier met u afstemmen. Verpak het artikel indien mogelijk in het verpakkingsmateriaal zoals geleverd om uw product te retourneren..

Stuur het artikel naar het volgende adres:

Gert Snel
Laan van Overvliet 5
3461 HE Linschoten

Transportkosten voor retouren zijn voor eigen rekening.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade ontstaan tijdens het retourtransport of voor verlies of diefstal tijdens het retourtransport. Wij raden u sterk aan het transport te regelen via door ons erkende transporteurs. Wij kunnen u hierover desgewenst informeren. De artikelen moeten onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van labels weer worden geretourneerd.

Zodra wij uw artikelen in goede staat hebben ontvangen, zullen wij desgewenst het artikel ruilen (indien op voorraad), laten repareren in onze werkplaats of het aankoopbedrag, na ontvangst van het artikel, terugstorten op het rekeningnummer waarmee de factuur is betaald.

Are you a customer of Gert Snel?

Log in to our webshop here

Are you not yet a customer of Gert Snel?

Please register online first

×