Wortelhout en vuurschalen

Geplaatst op 13 juli 2020 om 09:33 in Inspiratie

Onze vuurschalen en meubelen van wortelhout zijn dé ingrediënten voor het creëren van de gezelligheid van een kampvuur in jouw favoriete buitenruimte. Ons assortiment bestaat uit verschillende (buiten) meubels en rustieke vuurschalen in verschillende afmetingen; dus er is genoeg om mee te werken!

Ben je op zoek naar een verrassende en smaakvolle manier om jouw tuin, terras, veranda of patio een make-over te geven? Wij kunnen je helpen! Met onze wortelhout meubels kies je geen doorsnee tuinset, maar voeg je een echte sfeermaker toe aan jouw buitengebied! Onze rustieke vuurschalen zijn de perfecte finishing touch om een gezellige, warme setting te creëren. Voeg wat sierkussens, warme plaids, windlichten en planten toe om de make-over compleet te maken!

Worelhout meubels

Er is iets aan meubels van wortelhout dat er voor zorgt dat we geïntrigeerd blijven. De mooie ronde vormen, die de natuurlijke vorm van het hout volgen, de rustieke natuurlijke afwerkingen en het moderne eindresultaat. De perfecte samenwerking tussen de natuur en hedendaags design! Aangezien we zulke grote fans van dit materiaal zijn, bestaat onze collectie uit veel wortelhouten items. Van complete lounge sets van wortelhout tot kunstige wortelhout schermen, bijzettafels en decoratie objecten.

Metalen vuurschalen

We hebben het al eerder gezegd, en zullen het nog vaker zeggen; onze metalen vuurschalen zijn de perfecte rustieke toevoeging aan jouw favoriete buitenruimtes. Het stoere materiaal, samen met het robuuste design, zorgen voor een stoere no-nonsense look. Onze vuurschalen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen; van indrukwekkende xl-varianten tot kleinere die zijn omgetoverd tot barbecues. We kunnen niet wachten om een kampvuur te maken en samen te komen bij onze vuurschalen!

Breng een bezoek aan het buitengedeelte van onze showroom, om de verschillende vuurschalen te aanschouwen en het eindeloze assortiment aan wortelhout meubels en accessoires te bekijken, of shop ze direct online op onze b2b webshop!

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×