White wash en licht houten kasten

Geplaatst op 9 mei 2021 om 10:09 in Inspiratie

Klaar om een natuurlijke en lichte touch toe te voegen aan jouw interieur? Onze licht houten kasten en kasten van onbehandeld hout zijn er klaar voor om hun natuurlijke schoonheid te laten stralen! Je vindt ze allemaal in onze showroom of online shop!

Zonder aanpassingen, of slechts een kleine bewerking bewijzen deze houten kasten dat ze geen extra’s nodig hebben om er op hun best uit te zien! Ons gevarieerde aanbod aan white wash en licht houten kasten laat zien dat natuurlijk hout alles behalve gewoontjes is. Door hun lichte looks zullen deze houten kasten prachtig staan in een Bohemian of licht Scandinavisch interieur. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en deze natural beauty’s persoonlijk te ontmoeten, of shop ze direct online op onze b2b webshop!

Kasten van onbehandeld hout

Waarom zou je iets aanpassen wat er al prachtig uitziet van zichzelf? Onze kasten van onbehandeld hout zijn het perfecte voorbeeld van hoe mooi natuurlijke materialen kunnen zijn. Kasten gemaakt van onbehandeld hout hebben een authentieke en natuurlijke look. Prachtige details als de houtnerf, de natuurlijke gemêleerde kleur van het hout en de matte, geruwde finish bepalen de natuurlijke look van deze kasten. De onbehandelde kasten zullen prachtig staan in een dromerig Bohemian interieur of combineer de kasten van natuurlijk hout met industriële woonaccessoires en meubels om een industriële look te creëren.

Licht houten kasten

In lijn met onze meubels van onbehandeld hout hebben we ook een aantal licht houten kasten beschikbaar in onze collectie. Deze kasten gemaakt van lichtgekleurd hout geven een lichte en rustige basis aan jouw interieur. Samen met het prachtige houtsnijwerk, afgeronde vormen en mooi kast beslag vormen deze licht houten kasten zeker een elegante toevoeging aan jouw interieur.

White wash kasten

Last, but not least, bevat onze collectie ook kasten met een white-wash bewerking. Deze speciale verftechniek voegt een subtiele witte verflaag toe aan het hout. Deze subtiele verf finish geeft het hout een gemêleerd effct en geeft een Bohemian en vintage look aan het hout. Met onze white wash meubels creëer je een vintage, maar moderne look voor jouw interieur.

Nieuwsgierig naar al onze onbehandelde en licht houten kasten? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken of bekijk de collectie direct online op onze b2b webshop!

 

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×