Unieke tuinbanken

Geplaatst op 5 juni 2021 om 15:11 in Inspiratie

Onze buitenbanken zijn uniek, gemaakt van kwalitatief (teak) hout en ongeëvenaard in stijl. Van vrolijke kleurencombinaties tot elegant houtsnijwerk. Al onze tuinbanken bevatten de prachtigste details die indruk maken. Kies jouw favoriet uit het buitengedeelte van onze showroom, of shop jouw favoriet in onze webshop.

De perfecte sfeer creëren voor jouw huis, boetiek, restaurant, beachclub of hotel betreft niet alleen het interieur. Het creëren van de perfecte sfeer start bij de entree van het gebouw en eindigt met de finishing styling touches van het terras, de tuin of ander buitengedeelte. Onze houten tuinbanken zijn het perfecte hulpmiddel voor het versterken van de sfeer van jouw in – en exterieur.

Teak buitenbanken

We halen onze unieke teak houten banken voornamelijk uit Indonesië en India. Hier worden de bankjes handgemaakt. Daarnaast bevatten de houten buitenbanken de prachtigste organische vormen en houtsnijwerk. Creëer een wereldse, natuurlijke look met één van onze teak tuinbanken. Een teak houten bank met een donkere finish geeft een klassiekere look, terwijl een teak tuinbank met een lichte finish een modernere, natuurlijke uitstraling heeft. Bekijk onze complete collectie teak tuinbanken in onze showroom, of shop jouw favorieten direct online in onze webshop.

Gekleurde tuinbanken

Wil je direct (nieuwe) klanten trekken naar jouw boetiek of restaurant? Laat onze kleurrijke houten tuinbanken hiervoor zorgen! Deze unieke buitenbanken zijn verkrijgbaar in de meest prachtige kleuren. De decoratieve details zoals beschilderde tegeltjes en elegant houtsnijwerk maken echte eyecatchers van de tuinbankjes. Kies jouw favoriet uit de verschillende verkrijgbare kleuren om een entree te creëren die matcht met jouw volledige interieur.

Bezoek onze showroom om de gekleurde houten banken te bekijken, of ga naar onze webshop om jouw favoriet direct te bestellen.

 

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×