Uniek en kleurrijk

Geplaatst op 13 augustus 2020 om 13:51 in Inspiratie

Voeg kleur toe in uw interieur met onze opvallende sfeermakers! Van kleurrijke accessoires tot gekleurde kasten met prachtige details en unieke musthaves. Van deze unieke items is er maar één op voorraad, dus grijp niet mis!

Misschien was je op de hoogte van het feit dat onze collectie bestaat uit veel unieke items. Onze inkopers vinden deze one-of-a-kind meubelen en accessoires overal ter wereld, grotendeels in India, Indonesië en China. De rijke culturen van deze landen zorgen voor de meest inspirerende interieur items met veel met de hand gemaakte details.  Het zijn bijna eerder kunstwerkjes dan meubelen!

De dingen die onze unieke items gemeen hebben zijn: ze zijn handgemaakt, ze hebben allemaal een interessant achtergrond verhaal en een opvallend uiterlijk. Dit opvallende uiterlijk vertaalt zich naar de vele decoratieve details, maar ook zeker het opvallende kleurgebruik. De unieke, opvallende items maken onze collectie zeker kleurrijker! Van gekleurde woonaccessoires tot handgeschilderde dressoirs en kasten met kleurrijke tekeningen. Onze collectie bevat de meest inspirerende kleurrijke items die je je maar kunt bedenken.

Vind al onze unieke kleurrijke items in onze showroom, of bekijk een selectie van onze one-of-a-kind stukken online op onze b2b webshop.

 

 

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×