Stenen wasbakken en baden

Geplaatst op 9 juni 2021 om 09:52 in Inspiratie

We hebben de mooiste stenen wasbakken, waskommen en badkuipen geselecteerd om een natuurlijke, luxe look te creëren in jouw badkamer of toilet. Bekijk onze prachtige stenen badkamerartikelen in onze showroom, of shop ze direct online op onze webshop.

Creëer een kalme en serene sfeer in jouw badkamer of toilet ruimte met onze stenen wasbakken of baden. Tegenwoordig hebben we het allemaal druk en we gunnen onszelf niet vaak de tijd om wat welverdiende ‘me-time’ in te plannen. Door een luxe en relaxte sfeer te creëren in de badkamer of het toilet, maak je dit wat gemakkelijker voor jezelf of jouw gasten.

Creëer je eigen mini spa

Onze inkopers hebben de mooiste stenen wasbakken, baden en waskommen met een natuurlijke look geselecteerd. Met deze eyecatchers tover je jouw badkamer of toilet in een handomdraai om tot een relaxing ruimte. Gebruik geurkaarsen, geprinte gastdoekjes en bijpassende decoraties als finishing touches en jouw mini spa is klaar!

Buiten badkamer

Het mooie van onze stenen badkamerartikelen is dat ze ook uitermate geschikt zijn om gebruikt te worden voor een buiten badkamer. Combineer de stenen items met een houten badkamermeubel en één van onze boomstam decoraties en kleurrijke wandpanelen om een speelse en serene buitenbadkamer setting te creëren.

Vind de perfecte stenen wasbakken, waskommen en baden in onze showroom, of online op onze webshop, om jouw eigen stijlvolle welness ruimte mee te creëren!

 

 

 

 

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×