Online meubelgroothandel Gert Snel

Geplaatst op 4 december 2022 om 16:35 in Nieuws

Naast een bezoek aan onze showroom kun je ook een bezoek brengen aan onze online groothandel. Op onze B2B only webshop vind je een groot gedeelte van onze unieke items en ons volledige aanbod aan collectie items. De webshop van onze groothandel is alleen toegankelijk via inloggegevens. Als klant kun je een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen bij het verkoopteam en krijg je vervolgens 24/7 toegang tot onze voorraad, via elk gewenste locatie.

In onze B2B only webshop is het net als in onze showroom in Linschoten een komen en gaan van artikelen. We ontvangen bijna dagelijks nieuwe items. Deze continue aanvoer van nieuwe artikelen zorgt ervoor dat we kunnen blijven verrassen met onze unieke items, meubels, woonaccessoires en verlichting. Daarnaast betekent dit dat je bij elk bezoek aan onze showroom, en B2B webshop, weer nieuwe geschikte artikelen kunt vinden voor jouw collectie, project of  stylingklus.

Krijg toegang tot onze B2B webshop

Wanneer je klant bent van onze meubelgroothandel, kun je naast op inkoop gaan in onze showroom in Linschoten, ook gebruik maken van onze B2B webshop. Ben je al klant van Gert Snel, maar beschik je nog niet over inloggegevens voor onze webshop? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij kunnen je voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord, waarmee je kunt inloggen in onze online groothandel. Na inloggen krijg je toegang tot onze volledige collectie aan voorraadartikelen en een groot gedeelte van onze unieke items.

Online meubels inkopen in onze groothandel

Bestellen in onze online meubelgroothandel gaat super gemakkelijk en snel. Met één muisklik selecteer je de gewenste artikelen. Vervolgens kun je de verzamelde artikelen afrekenen en de gewenste bezorgoptie en leverdatum selecteren. Heb je vragen over artikelen die je hebt gezien in onze B2B webshop? Je kunt altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Tijdens kantooruren zijn zij altijd telefonisch te bereiken of ze beantwoorden jouw mailtje zo snel mogelijk. In onze B2B only webshop kun je online meubels inkopen, maar ook vind je een grote collectie aan woonaccessoires en verlichting. Ons team zorgt ervoor dat nieuwe artikelen zo snel mogelijk op onze webshop geplaatst worden en is er continu mee bezig om de informatievoorziening zo goed mogelijk weer te geven. Net als onze collectie is ook het optimalisatieproces van onze webshop constantie in beweging en hopen wij een steeds betere online inkoop ervaring te kunnen verzorgen.

Benieuwd naar onze B2B webshop? Neem vooral een kijkje via deze link en vergeet niet om jouw inloggegevens aan te vragen bij ons verkoopteam.

Veel online shopplezier!

Are you a customer of Gert Snel?

Log in to our webshop here

Are you not yet a customer of Gert Snel?

Please register online first

×