Nieuwe spiegel collectie

Geplaatst op 2 april 2020 om 11:03 in Inspiratie

Met onze nieuwe spiegel collectie kun je een echt statement aan de wand maken, in elke gewenste stijl. Van kleurrijke Indiase spiegels, met prachtige details, tot houten spiegels voor een natuurlijke look en stoere industriële stalen spiegels. Welke weerspiegelt jouw gevoel voor stijl?

Een spiegel is en blijft een onmisbaar interieur item. Tegelijkertijd functioneel als decoratief. Met recht één van de meest gebruikte wanddecoraties. We hebben een aantal prachtige nieuwe spiegels binnen gekregen, die als eyecatcher zullen functioneren aan de wand. De diversiteit van ons assortiment wordt wederom zichtbaar binnen onze spiegel collectie. Zo vind je binnen ons assortiment spiegels in verschillende stijlen, van antieke Indiase spiegels, voorzien van prachtig houtsnijwerk, tot industriële stalen spiegels voor een modern interieur. 

Indiase spiegels

Onze Indiase spiegels kenmerken zich door de prachtige, opvallende kleuren en het nog mooiere authentieke houtsnijwerk. Deze handgemaakte spiegels zijn een kunstwerk op zich! De gekleurde houten spiegels zullen een onuitwisbare indruk achter laten in uw interieur. De gekleurde houten spiegels bevatten veel houtsnijwerk details, wat de handvaardigheid van deze rijke cultuur goed weerspiegelt. Een handgemaakte Indiase spiegel zal prachtig tot zijn recht komen in de hal of aan de muur van jouw restaurant, hotel of beachclub met een eclectische of Bohemian sfeer, of zal de sfeermaker vormen binnen een modern of Scandinavisch interieur.

Stalen industriële spiegels

Stoere stalen en metalen spiegels komen tot hun recht in een modern of industrieel interieur. De geometrische, rechte vormen van deze stalen spiegels zorgen voor een stoer statement aan de wand. De spiegels met zwarte lijst zullen prachtig staan in combinatie met stalen deuren en een gietvloer, of de metalen spiegels vormen een stoere tegenhanger binnen een interieur vol hout. Groepeer verschillende industriële spiegels om een kunstwerk te creëren aan de wand.

Houten spiegels

De houten spiegels kenden we al een tijdje, maar ook binnen deze klassieke spiegels vinden vernieuwingen plaats! Ronde spiegels die prachtig worden omlijst door robuust wortelhout en stoere vierkante houten spiegels sieren de wanden van elk mogelijke interieur stijl. Onze wortelhout spiegels geven een warme, natuurlijke uitstraling aan elke ruimte.

Welke spiegels passen het beste bij de stijl van jouw interieur? Neem contact op met onze verkopers om je bezoek aan onze showroom te plannen of vraag inloggegevens aan voor onze webshop om onze gehele spiegelcollectie te bekijken en jouw favoriet te bestellen!

 

Bent u klant van Gert Snel?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel?

Registreer dan eerst online

×

Gert Snel showroom en webshop geopend

Beste klant,

Op dit moment is onze showroom gewoon geopend! Maar graag willen wij vriendelijk verzoeken om een afspraak te maken voor uw bezoek.
Sinds kort is onze b2b webshop live. Hier kunt u al onze voorraadartikelen en een deel van onze unieke collectie bestellen!
Als bestaande klant kunt u per mail of telefonisch (0348-419070) een inlog aanvragen.

Voor meer informatie over onze maatregelen m.b.t. het Corona virus, verwijzen wij u naar ons nieuwsbericht.
Bent u  nog geen klant van Gert Snel? Meld u zich dan eerst aan via onze website.

Met vriendelijke groet,

Team Gert Snel