Industrieel interieur

Geplaatst op 21 oktober 2020 om 12:38 in Inspiratie

Laten we een moment nemen om onze waardering uit te spreken voor één van de stoerste interieur trends: industrieel. Robuuste materialen als leer, metaal en hout in stoere kleuren als zwart, cognac en grijs. Lees verder om meer over deze trend te weten te komen!

We zetten graag één van onze favoriete interieur stijlen in de spotlight: industrieel. Stoere, uitgesproken materialen als leer, hout en staal en klassieke kleuren als zwart, bruin en cognac zijn de basis ingrediënten voor deze stoere interieurstijl. Wat begon als een trend, maar aan zoveel populariteit won, dat de industriële stijl zijn weg gevonden heeft naar onze harten. Deze stijl is hier om te blijven! Laat de gedurfde materialen als staal, verweerd hout en leer een (stoere) ziel toevoegen aan jouw interieur. Wat zijn jouw gedachten over deze geraffineerde maar robuuste interieurstijl?

Leren industriële meubels

Eén van de belangrijkste materialen binnen de industriële trend is leer. Als een sterke basis raden we je aan om te beginnen met een leren bank in het zwart, cognac of bruin. Voeg een comfortabele leren fauteuil en een leren poef toe en jouw industriële zithoek is klaar! Dan gaan we verder naar de eethoek.. Geen industrieel interieur is compleet zonder een robuuste eettafel inclusief een set leren eetkamerstoelen. Ga voor klassieke eetkamerstoelen met armleuningen of moderne leren eetkamerstoelen met een stalen frame.

Houten en stalen industriële meubels

Naast leer is ook hout een perfect materiaal om mee te werken voor een industrieel interieur. Het liefste het robuuste, onbewerkte type. Weer is het hier belangrijk om te kiezen voor robuuste, grote meubels. Ga voor een rustieke en grote houten eettafel met metalen poten of metaal onderstel. Hetzelfde geldt voor het woonkamergedeelte. Kies een robuust houten salontafel, met of zonder elementen van zwart staal. Een ander waardevol meubel voor een industrieel interieur is een houten dressoir of metalen vitrinekast.

Industriële woonaccessoires

Geen interieur is compleet zonder bijpassende woonaccessoires. Voor jouw industriële inrichting, zouden we adviseren om te kiezen voor grotere, stoere woonaccessoires gemaakt van hout of metaal. Hou het bij donkere kleuren als zwart, grijs, bruin, cognac of donkergroen en hou alles zo mat en natuurlijk mogelijk. Rustieke houten schalen, zwarte potten en vazen en woonaccessoires van (zwart) steen of metaal zullen bijvoorbeeld erg goede opties zijn.

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×