Houten, stenen en ijzeren decoraties

Geplaatst op 26 juni 2021 om 14:37 in Inspiratie

Onze collectie bestaat uit veel unieke decoraties met interessante achtergrondverhalen. Benieuwd naar onze collectie en de verhalen achter onze items? Bekijk onze accessoires collectie!

Onze decoraties voegen karakter en ziel toe aan jouw interieur. Van unieke en antieke stukken tot trendy accessoires; onze collectie heeft het allemaal! Wat de meeste decoraties en accessoires gemeen hebben is dat ze allemaal een interessant achtergrondverhaal delen. Onze inkopers vinden de decoraties op de meest inspirerende plekken ter wereld. Vooral doordat onze artikelen met de hand gemaakt worden, is er veel te vertellen over de herkomst en achtergrond van onze decoratie items. Nieuwsgierig naar deze verhalen? Ons verkoopteam kan niet wachten om deze verhalen met je te delen!

Houten decoraties

We blijven onder de indruk raken van de kwaliteit van het handwerk dat onze decoraties bevatten. Onze inkopers bezoeken China, India en Indonesië een aantal keer per jaar en brengen de mooiste handgemaakte decoraties mee terug. Het is prachtig om te zien wat voor kunstwerken er gecreëerd worden van ‘gewoon’ een stuk hout. Door het hout te kerven en het af te maken met verf in levendige kleuren, worden er ware kunstwerken gecreëerd. Bekijk onze collectie om alle houten decoraties te ontdekken, van dieren figuren tot pilaren en abstracte houten decoraties. Er is altijd een houten accessoire te vinden dat past bij jouw smaak.

Stenen decoraties

Naast houten accessoires bevat onze collectie ook veel stenen decoraties. Ook de totstandkoming van stenen accessoires en keramiek potten bevat veel handvaardigheid. Stenen worden gebeiteld en worden gevormd tot steengoede kunstwerken. De meest geliefde stenen decoraties uit ons assortiment zijn onze stenen olifanten en Boeddha’s. Daarnaast versieren onze stenen schijven op voet ook veel interieurs.

Aardewerk potten en vazen

Een ander belangrijk onderdeel van ons assortiment is onze keramiek collectie. Onze aardewerk potten en vazen zijn tijdloos en altijd goed. Ze zijn gemaakt met de hand en gevormd tot de mooiste organische vormen. Maar pottenbakken is niet de enige handwerk activiteit dat komt kijken bij keramiek. Een aantal van onze potten en vazen bevatten ook handgemaakte tekeningen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en afmetingen, dus er is er altijd wel één beschikbaar die past bij jouw  stijl.

IJzeren decoraties

Op zoek naar decoraties met een robuuster en stoerder uiterlijk? Onze ijzeren decoraties, zoals wandpanelen, beelden en vaten zijn perfect om een stijlvolle, stoere touch te geven aan jouw industriële interieur. De verweerde look en robuuste vormen zijn karakteristiek voor dit type decoraties. Bezoek onze showroom om alle beschikbare ijzeren, metalen en stalen decoraties te bewonderen of bekijk ze op onze webshop.

Vind al onze decoratieve items en accessoires in onze showroom, of bezoek onze webshop om een selectie van al onze decoraties te bekijken.

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×