Groothandel in horeca meubilair

Geplaatst op 4 december 2022 om 10:16 in Verhalen

Op zoek naar een groothandel voor het inkopen van horeca meubilair? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan onze groothandel. In onze collectie vind je diverse horeca tafels, eetkamerstoelen, barkrukken en decoratieve items voor het inrichten en decoreren van jouw restaurant, club of bar. Benieuwd naar alle opties? Bezoek onze showroom om onze uitgebreide collectie horeca sfeermakers te ontdekken.

Met onze eetkamerstoelen, eettafels, barkrukken en unieke decoraties creëer je zonder twijfel een onderscheidende sfeer in jouw zaak. Het beste van inkopen bij onze groothandel voor horeca meubilair? Je kunt zowel meubels inkopen, zoals restaurant tafels en barkrukken als unieke decoratie die jouw zaak laten opvallen. Bezoek onze showroom om alle opties te ontdekken voor jouw zaak, of ga direct naar onze online shop om online te kunnen inkopen.

Horeca tafels inkopen

Onze kleine vierkante eettafels zijn de perfecte tafels voor in jouw restaurant. Ze zijn gemaakt van het beste kwaliteit hout en de stalen tafelpoten geven een stoere, industriële look aan jouw club, bar of restaurant. Wil je ronde tafels inkopen? Onze ronde, houten tafelbladen combineren prachtig met onze stalen tafelonderstellen en – poten. Op zoek naar een meer klassieke look? Onze ronde eettafels zijn ook beschikbaar met een houten onderstel. Het voordeel? Aan ronde tafels zit je super gezellig en ze zijn daarom de perfecte toevoeging aan jouw restaurant of het eetgedeelte van jouw zaak. Naast compacte eettafels, is Gert Snel ook vooral bekend om de extra lange eettafels. Wat dacht je ervan om een 6 meter lange eettafel te plaatsen in jouw restaurant? De perfecte tafel voor het hosten van grote groepen mensen en zonder twijfel een echte eyecatcher!

Een groot aanbod aan eetkamerstoelen

Natuurlijk is geen eetruimte compleet zonder een paar (comfortabele) eetkamerstoelen. In onze groothandel heb je de keuze uit een groot en gevarieerd aanbod aan eetkamerstoelen die de eetruimte in jouw zaak omtoveren tot een succes. Wil je eetkamerstoelen inkopen voor jouw restaurant, club of bar? Wat dacht je van het inkopen van velvet stoelen? Of ben je op zoek naar een meer retro vibe? Dan moet je er zeker over nadenken over het inkopen van klassieke houten eetkamerstoelen. Heeft jouw zaak meer behoefte aan een industriële aanpak, dan zijn onze leren eetkamerstoelen een musthave voor jou!

Inkopen van barkrukken bij Gert Snel

Wil je bar meubilair inkopen? De barkrukken van groothandel Gert Snel zijn zeker wat anders! Onze lichte houten barkrukken zijn perfect voor het creëren van een boho sfeer in jouw restaurant of (beach) club. Onze leren barstoelen, daarentegen, zullen het industriële gevoel in jouw bar zeker versterken. Heb jij een echte high-end club, bar of restaurant en wil je een classy touch toevoegen? Dan moet je zeker onze velvet barstoelen inkopen. Van simpele ronde barkrukken tot barkrukken met een rugleuning; we hebben genoeg keuze binnen onze meubelgroothandel.

Decoraties voor jouw horecaonderneming

Waarom stoppen bij de inrichting van jouw restaurant, bar of club? Bij Gert Snel Interiors vind je genoeg unieke accessoires om de look en feel in jouw horecaonderneming compleet te maken. Wat dacht je van een aantal indrukwekkende grote potten die prachtig zullen staan, zowel binnen als buiten. Daarnaast kan jouw restaurant of club zeker wel één of twee van onze vintage tapijten of kelims gebruiken om de juiste sfeer te creëren. En wat dacht je van onze prachtige hanglampen, vloerlampen en wandlampen? De perfecte manier van het creëren van prachtige lichtpunten.

Wil je gaan voor een echte eyecatcher? Onze groothandel staat bekend om zijn unieke en indrukwekkende rariteiten. Wat dacht je van het toevoegen van een gigantisch houten paard aan jouw zaak, of een antiek reuzenrad? Of wil je het iets simpeler houden door het toevoegen van prachtige antieke deuren als wanddecoratie of een groot stenen beeld als sfeermaker? Naar welk decoratief item je ook op zoek bent voor jouw horecaonderneming, je zult deze vinden bij meubelgroothandel Gert Snel.

Word een klant van groothandel Gert Snel

De showroom van onze meubelgroothandel en onze B2B-only webshop is uitsluitend toegankelijk voor onze klanten. Nog geen klant van Gert Snel Interiors? Je kunt je gemakkelijk aanmelden via dit formulier. Na verificatie zal ons verkoopteam contact opnemen met je en kunnen zij je voorzien van inloggegevens om toegang te krijgen tot onze online groothandel. We hopen je snel te zien!

Are you a customer of Gert Snel?

Log in to our webshop here

Are you not yet a customer of Gert Snel?

Please register online first

×