Beachclub proof

Geplaatst op 20 juli 2020 om 11:30 in Inspiratie

De typische relaxte, Bohemian style van beachclubs wordt steeds populairder. Wij snappen zeker waarom! In ons assortiment vind je talloze meubelstukken en accessoires die perfect zijn om deze creatieve style te creëren in jouw eigen interieur. Blijf lezen en wordt enthousiast!

Niets fijner dan een hele dag doorbrengen bij een strandclub! Tegenwoordig zijn het interieur en de sfeer die een beachclub uitstraalt misschien wel de bepalende factor om neer te strijken bij een  club. Geen verrassing dus, dat deze typische relaxte en creatieve sfeer, die ons terugbrengt naar deze relaxte dagen, steeds meer populariteit krijgt. Bij deze stijl draait het allemaal om het mixen en matchen van leuke en verrassende items. We garanderen daarom dat je net zoveel plezier hebt tijdens het stylen als van het eindresultaat!

Bohemian interieurstijl

Een Bohemian, of boho style, kun je herkennen aan de relaxte uitstraling, de mix van felle en neutrale kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen. Het leuke aan deze trend is dat je verschillende styles en items kunt matchen. Alles mag! Hoe meer ziel een item heeft, hoe beter deze geschikt is voor de relaxte Bohemian style.
Gebruik luchtige, natuurlijke materialen als linnen, katoen, keramiek en jute als basismaterialen voor decoraties en (licht) hout en steen voor de basis meubelen. Wil je nog wat extra contrast toevoegen om de totaal look interessanter te maken? Gebruik grof gebreide plaids en kleden, accessoires met kralen en glanzende metalen items als eyecatchers!

Als er een interieurstijl is die van kleur houdt, dan is het de Ibiza interieurstijl! Vooral warmere kleuren als oranje en roodtinten staan goed bij deze stijl. Wil je helemaal uitpakken qua kleurgebruik, dan kan dit ook zeker goed! Als het op prints aankomt zullen Aztec prints en dromerige bloemenprints en botanische prints het goed doen! Voeg je graag een tintje glamour toe aan jouw interieur? Koper, goud en zilver zullen alle drie goed passend binnen deze stijl, en een chique tegenhanger vormen voor de natuurlijke materialen en kleuren.

Zie je wel? Wij worden zelfs enthousiast door alleen al na te denken over de eindeloze, leuke styling mogelijkheden binnen de Bohemian interieurtrend! Ben jij net zo enthousiast geworden over deze woonstijl? Vind de perfecte items om de boho-style toe te passen in jouw huis, restaurant of club in onze showroom of online op onze webshop!

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×