Blank hout

Geplaatst op 1 juni 2020 om 10:14 in Inspiratie

Blank houten meubelen en accessoires creëren een rustige, natuurlijke basis. Kies jouw favoriete licht houten items uit onze collectie om jouw perfecte (uitvals)basis thuis te creëren.

Nu we meer tijd in en rond ons huis besteden, is het extra belangrijk om hier een plek van te maken waar je helemaal tot rust komt. Door te kiezen voor meubels in lichte kleuren, gemaakt van natuurlijke materialen, creëer je een rustige basis.

Creëer een natuurlijke, rustige basis door te kiezen voor houten meubelen in lichte tinten, met een natuurlijke finish. Kies een eettafel met een licht houten tafelblad, of plaats een blank houten dressoir, boekenkast of buffetkast in jouw woonkamer. Deze items zijn meestal de grootste meubelstukken in de woonkamer, dus ze bepalen voor een groot deel de look & feel voor de totale kamer. Als je er voor kiest om deze basis items in jouw woonkamer tijdloos en natuurlijk te houden, creëer je een lichte en rustige basis voor jouw interieur.

Blank houten meubelen kunnen prachtig gecombineerd worden met verschillende kleuren en materialen. Bepaal de sfeer die je wilt creëren in jouw interieur en kies de items die zullen helpen om jouw gewenste look & feel te bereiken.

Bekijk de blank houten items op onze online b2b shop, of plan jouw bezoek aan de showroom om je favoriete licht houten items te selecteren.

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×