Voor Wie
The details are not the details, they make the design
Charles Eames
             

Welkom bij Gert Snel Interiors

Gert Snel is al jaren even vertrouwd als vernieuwend. Onze collectie is voortdurend in beweging, door de dagelijkse aanvoer van nieuwe artikelen en unieke items. Gert Snel Interiors helpt verwante retailers, horeca-ondernemers en interieurontwerpers zich te onderscheiden van de markt, en een eigen signatuur look te ontwikkelen. Door het grote en gevarieerde aanbod aan bijzondere items van over de hele wereld blijft ons assortiment uniek en ongeëvenaard.

Meld je aan

Via het registratieformulier kun je je aanmelden als klant bij Gert Snel. Om de aanmeldprocedure te versnellen, raden wij je aan jouw gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Gert Snel is een groothandel en levert helaas niet aan particulieren.

Ontdek

Je krijgt een persoonlijke verkoper toegewezen die telefonisch, online en bij ons in de showroom klaar staat voor advies en inspiratie. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en bekijk onze volledige collectie, zelfstandig of onder begeleiding van uw persoonlijke verkoper.

Klant van Gert Snel Interiors

Je bent van harte welkom om een afspraak in te plannen om onze showroom te bezoeken! Ook kun je jouw wensen telefonisch of online met ons delen. Daarnaast kun je als klant inloggegevens aanvragen om toegang te krijgen tot onze b2b webshop, om ons assortiment gemakkelijk en snel online te bestellen.

Sfeerimpressie

Voor wie?

Gert Snel Interiors is een groothandel met ruim 45 jaar ervaring in antiek, teak (klein)meubelen en woonaccessoires. Wij leveren uitsluitend aan de retail sector, horeca branche en interieurontwerpers.

Om bij Gert Snel Interiors te kunnen inkopen, registreer je je eerst als klant. We ontvangen hierbij graag gegevens als tenaamstelling, adresgegevens, KVK en BTW. Na verificatie van deze gegevens wordt het account geactiveerd en ontvang je de inloggegevens.

Aanmelden als particulier bij Gert Snel Interiors is helaas niet mogelijk.Ben je als particulier iets bijzonders tegengekomen dan verwijzen wij je graag naar de dichtstbijzijnde woonwinkel in de buurt. Wellicht dat zij het voor je kunnen bestellen bij ons.

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×