Voor Wie
The details are not the details, they make the design
Charles Eames
             

Welkom bij Gert Snel

Gert Snel is al jaren net zo vertrouwd als vernieuwend. Voortdurend in beweging met nieuwe aanwinsten en unieke objecten helpt Gert Snel retailer, horeca-ondernemer of interieurontwerper zich te onderscheiden in de markt. We bieden een omvangrijk en gevarieerde keuze in unieke producten van over de hele wereld. We zijn ongeëvenaard in ons aanbod en ongekend servicegericht.

Meld je aan

Via het registratieformulier kun je je aanmelden als klant bij Gert Snel. Om de aanmeldprocedure te versnellen, raden wij je aan jouw gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Gert Snel is een groothandel, we leveren helaas niet aan particulieren.

Maak kennis

Je krijgt een persoonlijke verkoper die telefonisch, online en bij ons in de showroom klaar staat voor advies en inspiratie. Om een goed advies te kunnen geven en omdat we trots zijn op onze winkel, nodigen we je graag uit in Linschoten voor een rondleiding.

Klant van Gert Snel

Je bent van harte welkom in onze showroom of deel je wensen met ons telefonisch of online. Binnenkort kun je onze voorraadproducten ook online bekijken en bestellen. Wel zo gemakkelijk! Als klant ontvang je dan automatisch inloggegevens.

Onze showroom

Voor wie?

Gert Snel is een groothandel met ruim 45 jaar ervaring in antieke-, teak- en kleinmeubelen en woonaccessoires. Wij leveren uitsluitend aan retail, horeca en interieurontwerpers. Om bij Gert Snel te kunnen inkopen, registreer je je eerst als klant. Wij willen graag gegevens zoals tenaamstelling, adresgegevens, KVK en BTW nummer ontvangen. Na verifiëring van deze gegevens wordt het account geactiveerd en ontvang je de inloggegevens. Ben je als particulier iets bijzonders tegengekomen dan verwijzen wij je door naar de dichtstbijzijnde woonwinkel in de buurt. Wellicht dat zij het voor je bij ons kunnen bestellen. Aanmelden als particulier bij Gert Snel is helaas niet mogelijk.

Bent u klant van Gert Snel?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel?

Registreer dan eerst online

×

Gert Snel showroom en webshop geopend

Beste klant,

Op dit moment is onze showroom gewoon geopend! Maar graag willen wij vriendelijk verzoeken om een afspraak te maken voor uw bezoek.
Sinds kort is onze b2b webshop live. Hier kunt u al onze voorraadartikelen en een deel van onze unieke collectie bestellen!
Als bestaande klant kunt u per mail of telefonisch (0348-419070) een inlog aanvragen.

Voor meer informatie over onze maatregelen m.b.t. het Corona virus, verwijzen wij u naar ons nieuwsbericht.
Bent u  nog geen klant van Gert Snel? Meld u zich dan eerst aan via onze website.

Met vriendelijke groet,

Team Gert Snel