Groothandel in unieke meubelen en woonaccessoires

Geplaatst op 5 juli 2022 om 11:43 in Verhalen

Gert Snel is anders dan anders, net als jij. In onze groothandel vind je de meest unieke en bijzondere meubels en woondecoratie. Van antieke Indiase kasten tot voormalige gebruiksvoorwerpen die zijn omgetoverd tot decoratie en enorme eyecatchers. Wat je bij Gert Snel vindt, vind je nergens anders. Benieuwd naar onze unieke items en musthaves? Bezoek onze showroom en ontdek ze allemaal, of lees verder om meer te weten te komen over onze verborgen schatten..

Als je meubels en woonaccessoires wilt inkopen, waarmee jij jezelf kunt onderscheiden in de markt, dan ben je bij onze groothandel aan het juiste adres. In onze showroom vind je ontelbare unieke meubels en woondecoratie. Meestal met de hand gemaakt en gecreëerd om interieurs te verrijken. Al onze unieke items hebben een verleden of verhaal, zijn uitgerust met rijke details en hebben de kracht om een ruimte te veranderen. Ze zijn echte eyecatchers, of ze nu groot van stuk zijn, of wat meer bescheiden.

Het inkopen van unieke meubels bij groothandel Gert Snel

Wil je jouw retail collectie uitbreiden met unieke meubelstukken? Of ben je op zoek naar opvallende kasten, tafels, stoelen of bankjes voor de inrichting van jouw zaak of project? Dan moet je er zeker eens over nadenken om op inkoop te gaan in onze meubelgroothandel, Gert Snel. Onze antieke kasten maken iedere ruimte interessanter. Neem onze antieke Indiase kasten, bijvoorbeeld. Vol met mooie, handgemaakte houtsnijwerkdetails en uitgerust met prachtige, vervaagde kleurdetails. Onze Chinese lakkasten daarentegen, zijn niet te missen door hun kleurrijke en chique looks.

Bij Gert Snel staan we ook bekend om onze extra lange eettafels. Perfect voor het organiseren van eetentjes en een onmisbare eyecatcher in jouw restaurant of in de eetruimte van jouw project. Maak de look van de eetkamer af met onze diverse eetkamerstoelen. Van velvet stoelen tot houten stoelen en industriële leren stoelen.

Wist je dat je onze groothandel ook kunt bezoeken als je buitenmeubels wilt inkopen? Onze buitentafels en – stoelen van wortelhout zijn hypnotiserend mooi. Wil je een goede (eerste) indruk maken? Dan moet je er zeker over nadenken om onze tuinbanken te gaan inkopen. Onze houten bankjes zijn handgemaakt en hebben de mooiste details in het houtsnijwerk. Naast onze houten tuinbanken vind je ook andere antieke bankjes in onze collectie. Neem onze antieke stationsbanken, bijvoorbeeld. De perfecte eyecatcher voor het aantrekken van klanten!

Op inkoop van woonaccessoires? Bezoek groothandel Gert Snel!

Naast onze unieke meubels kun je onze groothandel ook bezoeken wanneer je op inkoop bent van unieke woonaccessoires. Onze groothandel in woonaccessoires staat vol met vazen, potten, wanddecoratie, beelden, houten figuren, zuilen en andere verschillende woondecoratie om jouw zaak mee te decoreren. Met behulp van onze unieke woondecoratie creëer je een ongeëvenaarde sfeer waarmee je je onderscheidt in de markt.

We hebben woonaccessoires beschikbaar in alle soorten en maten. Van kleine, karakteristieke accessoires tot enorme beelden en rariteiten. Wat dacht je van en antiek reuzenrad, bijvoorbeeld? Of wil je liever een wat praktischere eyecatcher inkopen? Dan zijn onze antieke deuren, die je kunt gebruiken als wanddecoratie, of een prachtig houten of stenen beeld, meer iets voor jou. Naast deze grote objecten kun je ook genoeg kleine musthaves in onze collectie terugvinden. Van mooie vazen en potten tot houten schalen, Indonesische poppen en kralenkettingen tot stenen decoratie op een standaard.

Kun je niet wachten om inkoop te gaan van onze unieke items? Neem contact op met ons verkoopteam om een bezoek te plannen aan onze showroom, of shop (de meeste artikelen) direct op onze B2B-only webshop. Let op: onze showroom en online shop zijn alleen toegankelijk wanneer je een klant bent van Gert Snel. Wil je klant worden van onze meubelgroothandel? Registreer je via dit formulier en ons verkoopteam neemt contact met je op!

 

Are you a customer of Gert Snel?

Log in to our webshop here

Are you not yet a customer of Gert Snel?

Please register online first

×