Empleos

¿Busca un puesto de trabajo en la sala de muestras más inspiradora de los Países Bajos? Eche un vistazo a nuestras vacantes. ¡Nos vemos pronto!

Vacatures bij Gert Snel

Al jaren biedt Gert Snel een omvangrijk en bijzonder gevarieerd aanbod van unieke producten van over de hele wereld. Met onze collectie hebben we bewezen een bron van inspiratie te zijn voor internationale retailers en interieurontwerpers. Wij zijn continue op zoek naar items die de smaak van onze klanten vorm geven. Van kleinood tot monumentale eye-catcher, Gert Snel heeft het in huis.

Op een vloeroppervlakte van 17.000m2 presenteren wij circa 25.000 verschillende producten in diverse maten, gemaakt van verschillende materialen. Deze veelzijdigheid maakt ook iedere levering uniek; van afhalen tot internationaal transport, van container tot losse colli.

Voor onze groothandel in Linschoten zijn wij op zoek naar een:

Chauffeur/ Logistiek Medewerker

Als chauffeur lever je orders uit naar onze klanten. De dagen dat je niet naar onze klanten rijdt help je ons in de logistiek.
Als logistiek medewerker houd jij je o.a. bezig met het in- en uitpakken van meubelen en decoratieartikelen en het laden en lossen van vrachtwagens en containers.
Je helpt onze klanten met het laden, je zorgt voor dagelijkse aanvulling van de voorraad en het picken en verzendklaar maken van de orders.

Wat wij bieden:

Gert Snel biedt je een functie aan in een dynamisch bedrijf met een plezierige werksfeer.
De salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de aard van de functie.

Reageren:

Wil je graag deel uitmaken van ons team stuur dan zo spoedig mogelijk jouw reactie met CV t.a.v. Hans Bolt naar info@gertsnel.nl of per post naar Gert Snel BV, Laan van Overvliet 13, 3461 HE Linschoten. Voor aanvullende informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen via 0348-419070

¿Eres cliente de Gert Snel?

Inicie sesión en nuestra tienda web aquí

¿Aún no eres cliente de Gert Snel?

Por favor regístrese en línea primero

×