COVID-19 UPDATE

Geplaatst op 1 oktober 2020 om 09:45 in Nieuws

Op dit moment is onze showroom nog geopend, uitsluitend voor afspraken. Door de onzekerheden die nu spelen, begrijpen wij dat u onze showroom eventueel niet kunt bezoeken. Gelukkig is onze nieuwe b2b webshop gemakkelijk online toegankelijk! Als bestaande klant kunt u per mail of telefonisch een inlog aanvragen, waarmee u toegang krijgt tot de online shop. Zo kunt u vanaf elke werkplek onze Gert Snel Interiors collectie bekijken en eenvoudig de gewenste items bestellen.

Beste klanten,

In navolging op de besluiten van de overheid, willen we u graag informeren over de maatregelen die wij als bedrijf nemen, tijdens deze onzekere en ingrijpende tijd.
Bij Gert Snel Interiors nemen we de situatie uiteraard extreem serieus en we proberen onze verantwoordelijkheid te nemen binnen deze situatie en nemen maatregelen waar nodig.

Showroom geopend

Op dit moment is onze showroom uitsluitend geopend voor afspraken. We zouden u vriendelijk willen verzoeken om contact op te nemen met ons sales team om een afspraak in te plannen. Zo hopen wij het aantal mensen dat tegelijkertijd aanwezig is in onze showroom te kunnen controleren.

TICA Aalsmeer

Geopend volgens reguliere openingstijden. Het TICAFÉ is gesloten.

Openstaande orders

Lopende orders  zullen waar mogelijk worden afgerond en uitgeleverd, waar nodig in deelleveringen.

B2B webshop

Onze b2b webshop is live!
Met de introductie van onze webshop, zal onze collectie ook online beschikbaar zijn om te bestellen. Op deze manier hopen we ook, binnen deze situatie, een extra  kanaal aan te kunnen bieden waarop onze collectie toegankelijk blijft.

De collectie op ons b2b portal is alleen toegankelijk met een log-in en bijbehorend wachtwoord. Dit betekent dat de webshop alleen toegankelijk is voor bestaande klanten. Neem contact op met uw contactpersoon binnen onze sales afdeling om de log-in details te ontvangen om toegang te krijgen tot onze webshop!

 

We zullen de ontwikkelingen en genomen maatregelen vanuit de overheid op de voet blijven volgen en zullen de situatie per dag bekijken en waar nodig zelf verantwoordelijkheid te nemen binnen deze situatie.

Voor nu hopen we dat iedereen veilig en gezond blijft en we hopen u welkom te heten op onze nieuwe b2b webshop!

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×