Chinese lakkasten

Geplaatst op 19 juni 2021 om 11:39 in Inspiratie

Kleurrijk, vol details en uniek; onze antieke Chinese lakkasten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en versies en verdienen een ereplaatsje binnen jouw interieur!

Wanneer we door het Chinese lakkast gedeelte lopen van onze showroom, krijgen we altijd weer nieuwe positieve energie! De felle kleuren, prachtige afwerkingen en mooie details zorgen niet alleen voor een mooi plaatje, maar zeker ook voor veel interieur inspiratie!

Kleurrijke lakkasten

Onze collectie bevat verschillende modellen lakkasten; van grote hangkasten tot dressoirs, buffetkasten en nachtkastjes. Al onze lakkasten zijn handgemaakt in China. Hier worden de antieke kasten opgeknapt en krijgen ze een kleurrijke verflaag en worden voorzien van het mooiste kastbeslag. Een aantal van de kasten wordt zelfs nog mooier gemaakt door te toevoeging van handgeschilderde tekeningen en versieringen.

Wij kunnen echt niet kiezen tussen de verschillende prachtige Chinese lakkasten in ons assortiment. We zouden ze het liefst allemaal willen hebben, in elke beschikbare kleur en versie! Deze antieke kasten verdienen zeker een tweede leven! Welke verdient een ereplaatsje in jouw interieur?

 

Bent u klant van Gert Snel Interiors?

Log hier in voor onze webshop

Bent u nog geen klant van Gert Snel Interiors?

Registreer dan eerst online

×